IMALA JE 270 KG i 12 GODINA NIJE USTALA IZ KREVERA: Muž je počeo da je VARA a onda se ona ISTOPILA i osvetila mu se
Lupe Samano, Foto: Printskrin

EVO ŠTA JE URADILA

IMALA JE 270 KG i 12 GODINA NIJE USTALA IZ KREVERA: Muž je počeo da je VARA a onda se ona ISTOPILA i osvetila mu se

Kada je napunila 28 godina, brojka na vagi pokazivala je zastrašujućih 220 kilograma

Objavljeno:

Lupe Samano imala je 270 kilograma i 12 godina nije stala na sopstvene noge. Tih 12 godina provela je u krevetu u kome je jela, tuširala se i vršila nuždu. Imala je toliko sala oko vrata da nije mogla da normalno diše.

Kada je napunila 28 godina, brojka na vagi pokazivala je zastrašujućih 220 kilograma. A počela je da se goji sa svega pet godina, kada su je roditelji napustili. Sa 28 godina otkazao joj je bubreg i tada je sve krenulo nizbrdo. Od te operacije bubrega više nije stala na svoje noge zbog težine.

Lupe je imala i supruga Gilberta kog je upoznala na Internetu pre gotovo deset godina, ali čak i kada su se upoznavali, kao i tokom čitave veze, ona se nije mrdnula iz postelje!

foto: Printskrin

Upravo zbog čitave te situacije, ona je rešila da smrša, ali taj pokušaj nije urodio plodom, upravo suprotno dobila je još 37 kilograma, a stvari su do te mere odmakle kontroli da se zaglavila na WC šolji prilikom odlaska kod doktora, kada je intervenisala i vatrogasna brigada.

Na koncu svega, Lupe je ipak uspela da smrša nekoliko kilograma, dovoljno da joj napokon bude odobreno hirurško smanjenje želuca. No, dok je bila na toj operaciji njen suprug se bacio u promet, pa je flertovanje sa Interneta "premestio" i u stvaran život. On je to i priznao, uz opravdanje da je bio seksualno frustriran.

Posle operacije je Lupe puštena kući, ali je pala u depresiju. Odbijala je da pokuša da ustane, pa je zbog ležanja dobila žive rane po telu, zbog kojih je ponovo morala na operaciju.

Nekako je prebrodila krizu sa suprugom, i dalje je mršavila, i otišla je na operaciju zatezanja kože. Već par dana nakon toga, Gilbert je zahtevao seks od nje - a pritom se i dalje viđao sa drugim ženama. Lupe je pristala na seks, zbog čega su rezultati operacije uništeni, pa je morala da bude ponovljena. Na kraju je Lupe rešila da se posveti samo sebi, a kako su kilogrami odlazili, samopouzdanje joj se vraćalo. Ostavila ga je i preselila se kod rođake. Dve godine borbe sa kilogramima rezultovalo je time da je spala na 99 kilograma. I dalje radi na skidanju viška, ali je neuporedivo zdravija i, kako kaže, mnogo srećnija, naročito od trenutka kada je ispratila Gilberta iz svog života.

foto: Printskrin

"Završila sam sa njegovim varanjem, alkoholisanjem i zlostavljanjem. Videla sam da kako skidam kilograme, stvari postaju sve gore. Njegova ljubomora, njegove nesigurnosti... To nije bio život za mene", objasnila je Lupe.

Ona je uspela da pronađe i novu ljubav - Endrjua Rentijera, a poručila je da je danas srećna zahvaljujući njemu, ali i veri u Boga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.