BILI ZAJEDNO POLA VEKA, ZAJEDNO I UMRLI U RAZMAKU OD 4 MINUTA: Najtragičnija priča koju ćete danas čuti...
Tragedija, Foto: WBTV printscreen

UBILA IH KORONA!!!

BILI ZAJEDNO POLA VEKA, ZAJEDNO I UMRLI U RAZMAKU OD 4 MINUTA: Najtragičnija priča koju ćete danas čuti...

Sahrana je zbog mera protiv širenja koronavirusa bila skromna

Objavljeno:

Džoni Li Pipls (67) i Keti Darlin Pipls (65) iz Severne Karoline borili su se s koronom mesec dana. U početku su imali uobičajene simptome. No stanje im se pogoršalo. Smestili su ih u istu bolničku sobu u Salisburiju, prenosi WBTV.

- Sve je počelo 30 dana ranije, s temperaturom i gubitkom čula ukusa. Tata je simptome dobio dva dana pre. Nakon dve nedelje im se pogoršalo. Kad su u bolnici videli da su kritično, stavili su ih u istu sobu. Primili su se za ruke, sestre su bile uz njih. Preminuli su unutar četiri minute - ispričao je njihov sin Šejn Pipls.

Džoni i Keti bili su u braku 48 godina. Keti se razbolela samo nekoliko dana pre odlaska u penziju.

Virus nije prevara

Sahrana je zbog mera protiv širenja koronavirusa bila skromna.

- Ovo nije šala, ovo nije prevara. Virus nam je uzeo mamu i tatu. Da, onaj virus za koji neki kažu da je laž. Mama i tata su ga uzeli za ozbiljno. Svejedno su se razboleli i umrli. Obožavali su nas, sve su radili za nas i za svojih devetoro unučadi. Sad ih neće videti kako odrastaju i idu u školu. Imali smo sjajne roditelje - napisao je sin Šejn na "Facebook"-u.

- Morao sam ovo da napišem, rekao sam da neću pisati u ljutnji i besu. Zbog onih koje volim. Moji roditelji bili su mi sve, meni, a potom i mojoj deci. Nema čoveka kog moja majka nije prigrlila i pomogla mu. Tata isto, počeo bi razgovor sa strancem i izmamio mu osmeh. Sad ih više nikad neću videti. Nikad neću čuti kako moja majka peva 'srećan rođendan' svojim unucima, neću im videti osmeh kad im u sobu ulete Lijam ili Ejva. Čuvajte svoje porodice, čuvajte ih i živite kao da nemate puno vremena. Jer nemate. Nosite masku, perite ruke, držite distancu. Budite dobri jedni prema drugima - napisao je Šejn.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.