KLINTON JE NA OSTRVO PEDOFILA IŠAO SA DVE DEVOJČICE, 11 puta je leteo LOLITA EKSPRESOM! Nove strašne OPTUŽBE!
Bil Klinton provodio vreme na ostrvu Džefrija Epsteina, i putovao takozvanim "Lolita Ekspres" avionom, Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

KLINTON JE NA OSTRVO PEDOFILA IŠAO SA DVE DEVOJČICE, 11 puta je leteo LOLITA EKSPRESOM! Nove strašne OPTUŽBE!

"Nikad nisam znala. Nisam znala da li je ozbiljan. Bila je to samo šala ... Davno mi je rekao da mu svi duguju usluge. Svi su oni u džepovima jedno drugoga."

Objavljeno:

U nedavno otpečaćenim sudskim dokumentima o preminulom trgovcu decom Džefriju Epstajnu i njegovoj navodnoj saučesnici Žizlen Maksvel, žena po imenu Virdžinija Đufre, koja je javno optužila Epštajna za trgovinu seksom, rekla je da je jednom videla bivšeg demokratskog predsednika Bila Klintona na Epštajnovom "pedofilskom ostrvu" sa „dve mlade devojčice" iz Njujorka.

Na pitanje advokata Džeka Skarole, ona je potvrdila da se seća da joj je Epstajn rekao da mu "Bil Klinton duguje usluge".

"Rekao je to kroz smeh. Smejao bi se. Znate, sećam se da sam ga pitala šta Bil Klinton radi ovde (na ostrvu), i on se na to nasmejao i rekao da mu duguje uslugu."

"Nikad mi nije rekao koje su to usluge", nastavila je ona.

"Nikad nisam znala. Nisam znala da li je ozbiljan. Bila je to samo šala ... Davno mi je rekao da mu svi duguju usluge. Svi oni imaju u džepovima jedan drugog."

Nakon toga, Skarola ju je upitao "Da li su seksualne orgije bila redovna pojava na ostrvu u Džefrijevoj kući?", a ona je odgovorila: "Da."

Zatim ju je upitao da li je ikada bila prisutna s Epstajnom i Klintonom na ostrvu.

"Žislen, Emi (druga devojka koja je navodno bila redovna u Epsteinovoj kući), i bile su dve mlade devojke koje nisam mogla da identifikujem. Nikad ih zaista nisam dobro poznavala. To su bile samo dve devojke iz Njujorka", odgovorila je ona i rekla su da su svi boravili u Epsteinovoj kući na ostrvu.

Epstajn je imao više veza sa Klintonom, a ovaj je - zajedno sa mnogim drugim poznatim ličnostima - bio stalni putnik u Epstajnovom privatnom avionu Boeing 727 koji je dobio nadimak "Lolita Ekpress" zbog učestale isporuke očigledno maloletnih žena na ostrvo Little Saint James, )referenca na roman Vladimira Nabokova iz 1955. o 36-godišnjem profesoru književnosti koji seksualno vezan za dvanaestogodišnju devojčicu).

Epstein je 2002. godine ugostio Klintona - kao i glumce Kevina Spejsija i Krisa Takera - na turneji po Africi 2002. godine koja je povezana sa Fondacijom Klinton.

Epstajn je Klintona nazvao "najvećim svetskim političarom".

U članku iz njujorškog časopisa iz 2002. godine u kojem je predsednik Donald Tramp spomenuo Epstajnovu sklonost prema devojkama "na mlađoj strani", Klinton je pohvalio Epstajna.

U 2015. godini, sada već propali vebsajt za pop-kulturu i vesti, Gawker je objavio dnevnike letova za Epstajnove avione. Klinton je imao najmanje 11 letova na Lolita Ekpress-u.

Na jednom letu, Klinton je navodno leteo sa softcore porno glumicom koja je navedena pod "masaža" u Epstajnovom adresaru. Na svih 11 letova vozio se sa Epstajnovom bivšom pomoćnicom Sarom Kelen, koja je optužena da je vrbovala mlade devojke i radila za Epstajna kao svodnik.

Na više letova, devojke koje su letele sa Klintonom ili su navedene samo sa svojim imenom ili su jednostavno kao "devojke".

U izjavi Fondacije Klinton iz 2019. godine tvrdi se da Klinton "ne zna ništa o stravičnim zločinima za koje se Džefri Epstajn izjasnio krivim", dodajući, "Klinton je imao ukupno četiri putovanja u avionu, kao da sa Epstajnom nije razgovarao više od decenije, i da nikad nije bio na "ostrvu pedofila".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / newsweek.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.