OVA ŽENA IMA NOGE DUGAČKE 130 CM: Otkrila je šta joj je najveći problem
Rentsenkhorlo Bud, Foto: Instagram

ONA JE POSEBNA

OVA ŽENA IMA NOGE DUGAČKE 130 CM: Otkrila je šta joj je najveći problem

Sada je postala model i uglavnom radi za kompanije koje proizvode odeću za visoke devojke

Objavljeno: 15:00h

Rentsenkhorlo Bud (29) je visoka 210 centimetara i ponosna je vlasnica najdužih nogu na svetu, iako ima problema da pronađe pravu odeću i obuću. Noge su joj impresivne dužine 1,3 metra, od kukova do pete, prenosi ladbible.com.

Rentsenkhorloo, poreklom iz Mongolije, sada živi u SAD, potiče iz porodice u kojoj su svi visoki. Otac je takođe visok 210 centimetara, a majka 185 centimetara. Iako su je zbog svoje visine ismevali vršnjaci, ponosna je na svoju jedinstvenost i smatra da su visoke devojke prelepe.

- Kad sam bio mlađi, osećao sam se loše zbog svoje visine. Osećao sam se nelagodno zbog drugih, ali sada shvatam da sam poseban. U poslednjih 15 godina prihvatila sam svoju visinu i počela sam da volim duge noge - kaže Rentsenkhorloo.

Sada je postala model i uglavnom radi za kompanije koje proizvode odeću za visoke devojke. Ali njena visina joj stvara mnoge probleme.

- Sva vrata su za mene preniska i uvek udarim glavom u okvir. Pronalaženje odeće je takođe veoma teško. Nosim cipele veličine 48, ali tako velike cipele ne mogu da nađem u SAD, čak ni u Aziji, Mongoliji i Kini. Pokušala sam nekoliko puta da idem u kupovinu u SAD, ali nisam ništa našla. Sada uglavnom kupujem putem interneta - rekla je Rentsenkhorloo. Iako su neki aspekti njenog života drugačiji i teži od drugih, Rentsenkhorloo kaže da je sada navikla na svoju visinu i da je ne bi dala nizašta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.