Englezi otkrivaju: Džordž Buš stoji iza rušenja kula bliznakinja, dokaz uhvaćen kamerama!
Foto: Profimedia

šokantno!

Englezi otkrivaju: Džordž Buš stoji iza rušenja kula bliznakinja, dokaz uhvaćen kamerama!

Kurt Sonenfeld je tih dana radio pri američkom ministarstvu za unutrašnju bezbednost
Objavljeno:

Posle toga, Sonenfeldov život je počeo da se raspada. Uhapšen je zbog ubistva svoje žene koja pronađena sa metkom u glavi. Iako je optužnica kasnije povučena, on je napustio zemlju i pobegao u Argentinu zbog straha da će ga uhapsiti ili ućutkati.

- U jedno sam siguran. Obaveštajne službe su znale šta će se dogoditi i u najmanju ruku su dozvolile da se to dogodi - rekao je Sonenefeld u jednom dokumentarcu snimljenom u Argentini. "Ne samo što su znali, već su i učestvovali u tome", dodao je.

Po njegovim rečima, najsumnjivija stvar je rušenje zgrade 7 Svetskog trgovinskog centra, koja nije pretrpela nikakvo oštećenje u napadu.

"Ovu zgradu nije udario avion, ali uprkos tome, ta 47- spratovna zgrada se srušila za samo 6,5 sekundi u savršenoj imploziji".

Sonenfeld i sada živi u Argentini, gde se u međuvremenu oženio i dobio dve ćerke. Administracija SAD je već nekoliko puta bezuspešno pokušala da od argentinskih vlasti izdejstvuje njegovo izručenje.

Slične tvrdnje su iznosili i drugi ljudi pre Sonenfelda, ali su uvek okarakterisane kao teorije zavere. Takođe, mnogi su uvereni da se Sonenfeld bekstvom u Južnu Ameriku izvukao za ubistvo žene. Prava istina se možda nikada neće saznati.

(Espreso.co.rs/ The Sun)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.