Horor na Fidžiju: Palme, zalazak sunca i - odsečene glave!
Foto: Reuters

OD PAKLA DO RAJA

Horor na Fidžiju: Palme, zalazak sunca i - odsečene glave!

Odsečena glava i dva para stopala pronađeni su na popularnoj Natadola plaži na Fidžiju nakon nestanka dvoje Rusa
Objavljeno: 10:10h

Plaže na Fidžiju smatraju se najlepšim na svetu, naročito plaža Natadola. Tako je bilo sve dok more na obalu nije počelo da izbacuje delove tela.

Ludi za Crnom Gorom: Rusi više vole Tivat od Pariza (FOTO)

Prošlog meseca dva para stopala pronađena su na popularnoj turističkoj destinaciji, da bi par sa Novog Zelanda ove nedelje pronašao nešto još više zastrašujuće – ljudski glavu umotanu u zeleno platno na kojem je bilo okačeno kamenje kako bi bila teža.

foto: Reuters

Policija je potvrdila da pronađeni delovi tela pripadaju nestalom paru iz Rusije – Juriju Šipulinu i Nataliji Gerasimovoj, penzionerima koji su se 2011. preselili na Fidži i koji su živeli na „farmi povrća“.

- Jurij bi ti dao majicu sa svojih leđa, ali previše je verovao ljudima. Otkrio je sve na težak način. Toliko je želeo raj da nije primetio da je truo - naveo je jedan prijatelj ubijenih Rusa.

foto: Profimedia

Ruski par nestao je 16. juna i njihov nestanak prijavio je Andrej Luzanjenko, poslovni partner Jurija Šipulina. Brojni ljudi učestvovali su u potrazi za njima po gustoj šumi na njihovom izolovanom ostrvu, ali nije im bilo ni traga.

Ruje stajl! Sobe besa za oslobađanje Rusa od stresa (VIDEO)

- Niko to nije očekivao. Toliko uništiti tela, koja zdrava osoba bi to mogla da uradi? Pre nego što su nestali sve je bilo dobro. Bilo je sunčano ostrvo, savršeno ostrvo, nije bilo potrebno brinuti ni o čemu u raju. Do sada - rekao je prijatelj ubijenog para, dodavši da je brutalno ubistvo šokiralo celu zajednicu.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.