VLADIMIR PUTIN LIČNO JURI NEVIĐENE LJUDSKE ZVERI! Cela Rusija ne veruje šta su radili ovom mladuncu! (VIDEO)
Kako je lav rastao, počinitelji su ga sve mučkije tukli, Foto: Printscreen

STRAŠNO!

VLADIMIR PUTIN LIČNO JURI NEVIĐENE LJUDSKE ZVERI! Cela Rusija ne veruje šta su radili ovom mladuncu! (VIDEO)

Zlostavljači su mu slomili noge tako da lav ne bi mogao bežati

Objavljeno:

Zasad anonimni počinioci namerno su slomili zadnje noge lavu na kojem su zarađivali, kako im on ne bi pobegao. Vesti o tome stigle su i do samog Vladimira Putina koji je nakon toga lično naredio istragu ovog stravičnog slučaja, piše Dejli mejl.

Simba, kako su mu dali ime, od majke je odvojen kad je navršio tek nekoliko nedelja, a njegovi mučitelji odmah su počeli da ga vode po ruskim plažama i turistima naplaćivati fotografisanje.

Kako je lav rastao, počinitelji su ga sve mučkije tukli i zlostavljali i pritom mu povredili i karlicu i skoro ga ubili. U jednom od poslednjih činova brutalnosti, slomili su mu obe zadnje noge - kako im ne bi mogao pobeći.

Na kraju su ga odbacili u ruskom Dagestanu, a ruskim medijima su se proširili snimci lavića pre i nakon teške operacije, odnosno pokušaja da nanovo prohoda.

- Lava nisu hranili i iz nekog su ga razloga polivali ledeno hladnom vodom, rekla je Julija Ageeva, aktiviskinja koja je vodila misiju spašavanja lava.

- To je bio pakao.

- Lav je pretrpeo okean bola. Zlostavljači su mu slomili noge tako da lav ne bi mogao bežati i kako bi bio miran kad se turisti fotografišu s njim, objasnio je veterinar Karem Dalakjan koja je o celom slučaju lično obavestio Putina tokom onlajn konferencije.

Srećom, ova priča ima sretan završetak, koliko je to uopšte moguće. Simba se lepo oporavlja, što njegovi veterinari nazivaju čudesnim. Nažalost, neki deformiteti ostaće mu do kraja života, no barem će sad da živi u zdravoj okolini, okružen brižnim ljudima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.