OVO JE PEDOFIL KOJI JE OTEO I UBIO MALU MEDI: Žena koju je silovao otkrila HOROR DETALJE o njemu! Ovako je uhvaćen
Ovaj slučaj polako dobija epilog, Foto: German police

novoosumnjičeni

OVO JE PEDOFIL KOJI JE OTEO I UBIO MALU MEDI: Žena koju je silovao otkrila HOROR DETALJE o njemu! Ovako je uhvaćen

Kristijan Brukner trenutno služi 7-godišnju kaznu zatvora zbog silovanja 72-godišnje Amerikanke.

Objavljeno:

Medlin Mekejn je izgleda mrtva, kažu istražitelji.

Za njeno ubistvo sumnjiče Kristijana Bruknera (43), nemačkog pedofila i silovatelja. On je trenutno u zatvoru zbog seksualnog napada. Nemačka policija kaže kako slučaj Medlin Mekejn tretiraju kao ubistvo te da imaju gotovo dovoljno dokaza da terete Bruknera.

Ako je to tačno, to će značiti da su rešili slučaj 13 godina nakon što je devojčica nestala. Njeni roditelji su rekli kako pozdravljaju napredak u istrazi, ali njihovi prijatelji kažu kako se oni još nadaju da je Medlin živa.

Kristijan Brukner je živeo u Portugalu u mestu Praja da Lus godinama, a telefonski pozivi su pokazali da je bio na tom području i kada je Medlin nestala. Skotland Kard ga je povezao sa dva vozila koja su viđena na snimicima nadzornih kamera u vreme nestanka devojčice.

Godine 2008. su ga isključili iz istrage da bi im opet postao sumnjiv 2017. godine. Kristijan Brukner je navodno, dok su zajedno pili, priznao jednom svom prijatelju kako zna što se dogodilo maloj Medlin , a nakon toga mu je pokazao video na kojem se vidi kao on siluje ženu.

Godinu ipo pre nego je Medlin Mekejn nestala, u mestu Praja da Lus je silovana i opljačkana Amerikanka (72). Godinama se nije znalo ko je počinitelj sve dok se jedan svedok nije javio policiji i spomenuo im snimak. Taj je svedok zapravo bio lopov koji je ukrao kameru te će on kasnije svedočiti na suđenju Kristijanu Brukneru.

Svedok je rekao kako se na snimku vidi zavezana starija žena sa povezom na očima. Rekao je da ju je napadač tukao i silovao. Napadač je sa sobom poneo i uže pa se pretpostavlja da je sve isplanirao ranije. Istražitelji su pronašli i njegovu dlaku na mestu zločina te su napravili DNK analizu koja takođe tereti Kristijana Bruknera. Ali, on tvrdi kako je njegovu dlaku na mesto zločina donela mačka koju je on znao maziti ispred kuće silovane Amerikanke.

- Na kameri je snimljen još jedan snimak na kome je mlađa žena koja je gola i zavezana. Napadača je nekoliko puta molila da ju pusti - tvrdio je svedok

.Silovana Amerikanka je kasnije istražiteljima rekla da je napadnuta u svom domu dok je gledala televiziju.

- Uživao je mučiti me. Zgrabio me odpozadi i vukao me za kosu do kupatila. Sa sobom je imao i sablju. Tukao me metalnim, fleksibilnim predmetom. U kupatilu me zavezao i stavio mi je povez preko očiju. Nakon seksualnog i fizičkog zlostavljanja tražio mi je novac. Otišla sam sa njim u kuhinju i dala mu između 80 i 100 evra iz svog novčanika. Tada me odveo nazad u kupatilo i rekao mi da budem tiha deset minuta - ispričala je Amerikanka (72). Kasnije je shvatila i da joj je napadač ukrao i kompjuter, piše Dejli Mejl.

Kristijan Brukner trenutno služi 7-godišnju kaznu zatvora zbog silovanja 72-godišnje Amerikanke.

Podsetimo, Medlin Mekejn, britanska devojčica je nestala u Portugalu 2007. dok je bila na odmoru sa svojim roditeljima. Godinama istražitelji tapkaju na mestu, a jedno su vreme bili osumnjičeni i roditelji curice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.