NEVEROVATNA SCENA NA ULICI GRADA U AMERICI: Za vreme protesta VILJUŠKAROM provalili u prodavnicu! (VIDEO)
Mnogo drugih objekata pljačkali su u ovom okrugu u ponedeljak, Foto: Printscreen/Youtube

NEREDI

NEVEROVATNA SCENA NA ULICI GRADA U AMERICI: Za vreme protesta VILJUŠKAROM provalili u prodavnicu! (VIDEO)

Mnogo drugih objekata pljačkali su u ovom okrugu u ponedeljak

Objavljeno:

Naročito bezobrazan pokušaj pljačkaša da napadnu prodavnicu u Ferfildu u Kaliforniji uhvaćen je na snimku. Naime, vidi se kako oni upravljaju viljuškarem kako bi na silu upali u prodavnicu.

Pojavio se video snimak na kojem se vide vandali koji koriste tešku opremu na vratima Best Baj trgovine u Ferfildu, gradu u okrugu Solano koji se nalazi između San Franciska i Sakramenta.

Dok je muškarac za volanom razbijao vrata prodavnice elektronike, nekoliko drugih ljudi obučenih u kapuljače navijalo je za njega i snimalo incident.

Nejasno je koliko je štete pričinjeno prodavnici, osim razbijenih vrata, jer su se pljačkaši razbežali kad su čuli policijske sirene. Zašto su koristili viljuškar, takođe nije jasno.

Mnogo drugih objekata pljačkali su u ovom okrugu u ponedeljak, dok su se protesti širom zemlje zbog smrti Džordža Flojda na rukama policije Mineapolisa prošle nedelje pretvorili u nasilje i bili su praćeni paljenjem i pljačkom. Ni lokalne prodavnice Valgrins i Volmart u gradu nisu pošteđene. Slučajevi pljačke i vandalizma naterali su lokalne vlasti da uvedu policijski čas koji važi za celi okrug, počevši u utorak u 20 sati.

Policijski čas ostaće na snazi najmanje do četvrtka, a lokalni zvaničnici ne isključuju opciju njegovog produžetka ukoliko policija ne zaustavi nasilje.

U jednom posebnom izveštaju, policija je objavila da je oko 50 do 70 oružja ukradeno iz prodavnice u Vakavilu, gradu severno od Ferfilda, takođe području zaliva San Francisko.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.