CRNCI PRETUKLI ŽENU ISPRED PRODAVNICE USRED BELA DANA: Razlog je sraman! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Video je najnoviji u nizu uznemirujućih incidenata koji su viđeni širom SAD-a, Foto: Printscreen/Twitter

UŽAS

CRNCI PRETUKLI ŽENU ISPRED PRODAVNICE USRED BELA DANA: Razlog je sraman! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Video je najnoviji u nizu uznemirujućih incidenata koji su viđeni širom SAD-a

Objavljeno:

Pojavili su se video snimci kako tuku ženu daskama dok je pokušavala da odbrani svoju prodavnicu od pljačkaša, dok nemiri i haos vladaju ulicama mnogih američkih gradova, usled policijskog ubistva Džordža Flojda.

Snimci sa nadzornih kamera incidenta, objavljeni ranije, pokazuju ženu koja se suočila sa najmanje šest muškaraca ispred prodavnice za protivpožarnu opremu Ročester u saveznom delu Njujorka. Banda agresivno prilazi ženi i udara o vrata i prozore prodavnice daskama. Jedan od muškaraca viđen je kako baca merdevine na vrata pre nego što je grupa krenula i udaljila se.

Zatim, naizgled niotkuda, jedna od grupa naglo se okrenula i počela više puta da udara ženu. Prišao joj je još jedan muškarac, koji ju je više puta udario daskom.

Snimci sa zvukom, koje je snimio iz drugog ugla lokalni čovek Džo Pejnter, pokazuju da žena govori nešto dok muškarci odlaze, a neke objave na društvenim mrežama nagoveštavaju da je nešto što je rekla izazvalo napad. Snimak takođe prikazuje muža ove žene kako izlazi iz prodavnice, vičući: „Bežite od moje žene!“ , a zatim je pokušao, ali ne i uspeo da udari pljačkaše metalnom šipkom.

Video je najnoviji u nizu uznemirujućih incidenata koji su viđeni širom SAD-a, jer su protesti izazvani brutalnim policijskim ubistvom Džordža Flojda prerasli u nasilje i vandalizam. Pejnter je lokalnom ABC-ovom predstavniku VHAM-TV rekao da je incident bio "jedna od najuznemirujućih stvari" ikada kojoj je svedočio.

Izjavio je da je ženu odvela hitna pomoć. Policijska uprava u Ročesteru sada traži pomoć javnosti u prepoznavanju muškaraca sa video snimka, dok je na Tvitteru je objavila fotografije navodnih napadača.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.