PUTIN POBESNEO NA SASTANKU, POČEO DA URLA: Ovaj snimak govori sve (VIDEO)
Foto: EPA/Michael Klimentyev

s njim nema šale

PUTIN POBESNEO NA SASTANKU, POČEO DA URLA: Ovaj snimak govori sve (VIDEO)

Putin je putem video-konferencije održao sastanak u vezi s poplavama i požarima, a delovi sastanka emitovani su na državnoj TV

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin preporučio je liderima regiona i drugim činovnicima da probaju da se provozaju putevima koji su u rupama, kako bi i sami shvatili kakvo je stanje posle poplava koje su pogodile neke delove Rusije.

Putin je putem video-konferencije održao sastanak u vezi s poplavama i požarima, a delovi sastanka emitovani su na državnoj TV.

Pri kraju sastanka, predsednik je konstatovao da su lideri regiona u prvi plan stavljali probleme sa isplatom sredstava iz federalnog budžeta.

- Pritom se često takvi problemi pojavljuju ne zato što nema dovoljno novca nego realizacija, odluka prosto "tone" od proceduralnih pitanja. Putevi uništeni prošlogodišnjim poplavama u Amurskoj oblasti iz birokratskih razloga ni do dana današnjeg nisu obnovljeni. I ljudi su primorani da se voze po rupama. Sami se provozajte po takvim putevima i onda ćete shvatiti da treba raditi brže - zaključio je Putin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencie)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.