Medijski rat: BBC napao Putina, a Rusi su odmah žestoko odgovorili (FOTO) (GIF) (VIDEO)
Foto: Giphy

opasno kuvanje

Medijski rat: BBC napao Putina, a Rusi su odmah žestoko odgovorili (FOTO) (GIF) (VIDEO)

Hibridni rat je termin koji se može primeniti za opisivanje bilo koje forme agresije, osim direktne invazije
Objavljeno:

BBC (Bi-Bi-Si) je objavio snimak u kom se postavlja pitanje da li ruski lider Vladimir Putin pokušava da uništi EU i destabilizuje situaciju u Evropi putem hibridnog rata.U materijalu se, međutim, ne navode nikakvi dokazi o delatnosti Kremlja u EU, navodi Raša tudej. Obama postao pevač? Poslušajte kako kida Rijanin hit (VIDEO) Novinari Bi-Bi-Sija dali su svoj doprinos u istraživanju o tome da li Vladimir Putin u suštini pokušava da uništiti EU. - Da li Vladimir Putin vodi hibridni rat? Za šta ga optužuju? Za informacioni rat. Za sajber napade. U 2007. godini zbog sajber napada nekoliko ’užasnih‘ sati praktično je prestala da funkcioniše mala baltička država Estonija. Nema nikakvih konkretnih dokaza. Upotreba hibridnih metoda vođenja rata se ne može dokazati - navodi se u materijalu britanske televizije. Bi-Bi-Si upozorava da Rusija vodi hibridni rat. Za one koji žele šire da sagledaju na tu situaciju RT je snimio malo drugačiji prilog.

foto: Giphy
Da li Vladimir Putin pokušava da destabilizuje svet hibridnim ratom? Hibridni rat je termin koji se može primeniti za opisivanje bilo koje forme agresije, osim direktne invazije. Kritičari Putina smatraju da na taj način on sebi krči put ka svetskoj hegemoniji, ali za šta ga optužuju?
foto: Printscreen/Youtube
Rusija namerava da izdvoji 25.000 dolara za kupovinu 5 borbenih delfina. Da li će oni biti iskorišćeni za postavljanje eksplozivnih uređaja na brodove SAD i EU? O tom pitanju Moskva ćuti.
foto: Giphy
U Švedskoj su ove godine na nekoliko „strašnih“ časova stanovnici više od 80.000 domaćinstva bili lišeni mogućnosti da gledaju televiziju nakon pada telekomunikacionog tornja, što je, prema pretpostavkama, bio rezultat rada ruskih diverzanata. Neki su za rušenje optužili Kremlj, ali istraga to nije mogla da dokaže.

koristi kurseve samoodbrane u Nemačkoj kako bi obučila vojsku sastavljenu od „spavača“ za raspirivanje narodnih protesta, kršenje demokratskih procesa i propagandu nedemokratskih ideja?

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.