PANIKA U SVETU DŽET-SETA! Čuvena influenserka zaražena koronavirusom obilazila modne revije u Milanu i Parizu!
Nga Nguyen, Foto: Printscreen Youtube

neodgovornost u doba zaraze

PANIKA U SVETU DŽET-SETA! Čuvena influenserka zaražena koronavirusom obilazila modne revije u Milanu i Parizu!

Što se, pak, Vijetnama tiče, tamo je dosad zabeleženo svega tridesetak slučajeva koronavirusa

Objavljeno:

Poznata vijetnamska influenserka Nga Nguyen uzrok je panike u modnom svetu nakon što se saznalo da je, iako je zaražena opasnim koronavirusom, obilazila luksuzne modne revije u Milanu i Parizu.

Među elitnim događajima kojima je zaražena 27-godišnjakinja prisustvovala su i revije Saint Laurenta u Parizu te Guccija u Milanu. Svoje prisustvo na revijama dokumentovala je i na svom, sada izbrisanom profilu na Instagramu.

Nga je bogata kći uticajnog vijetnamskog industrijalca, čeličnog magnata. Evropu je posetila u pratnji svoje godinu dana mlađe sestre Nguyen Hong Nhung, koja je, da stvar bude gora, takođe pozitivna na koronavirus, piše portal SCMP.

Urednici u izolaciji

Pariški Fešn Vik otvoren je za posetioce te privlači hiljade ljudi širom sveta, ali Saint Laurentov šou ima vrlo pomno izabranu listu gostiju, te se na njemu občno okupi oko hiljadu ljudi.

Zbog situacije s Vijetnamkom sada su u samoizolaciju stavljeni najvažniji modni urednici. Urednici iz Sjedinjenih Američkih Država i azijskih zemalja poput Singapura i Tajlanda potvrdili su da su im poslodavci rekli da se ne vraćaju na radna mesta nakon posete Milanu.

Treba istaći i kako to nije u potpunosti zbog Nge, već i zbog činjenice da je Milano najveći grad severnoitalijanske pokrajine Lomabrdija, u kojoj je najveći broj zaraženih i umrlih od koronavirusa.

Što se, pak, Vijetnama tiče, tamo je dosad zabeleženo svega tridesetak slučajeva koronavirusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.