NAJNOVIJA VEST! NOVI KRUZER U IZOLACIJI ZBOG KORONAVIRUSA! Pod prismotrom 2.000 ljudi
Ilustracija, Foto: Printscreen

pravi haos u grčkoj

NAJNOVIJA VEST! NOVI KRUZER U IZOLACIJI ZBOG KORONAVIRUSA! Pod prismotrom 2.000 ljudi

Situacija sa Korona virusom se ne stišava , još jedan kruzer pod prismotrom

Objavljeno:

Kruzer sa 2.000 putnika izolovan je nedaleko od obale Grčke, jer je turista koji je prošle nedelje boravio na brodu zaražen korona virusom.

Kako se navodi, svim putnicima je rečeno da ostanu na kruzeru "MSC Opera", pošto je osoblju naređeno da se hitno vrati sa ekskurzije zbog "sigurnosnog problema". Zaraženi muškarac je Austrijanac, koji je 28. februara sišao sa kruzera u Đenovi i trenutno je u Austriji. Putnici su tokom posete Akropolja u Atini pozvani da se vrate na kruzer.

- Upravo sam saznao i želeo sam da vam to direktno saopštim da su nas kontaktirale austrijske vlasti koje su nas obavestile da je kod jednog od putnika dijagnostifikovan korona virus. Da budem jasan, ta osoba se ne nalazi na brodu. Svi putnici i članovi posade moraju da ostanu na brodu dok se situacija ne raščisti - poručio je kapetan Pijetra Espozita.

On je dodao da nema razloga za brigu.

Podsetimo, kruzer "Dajmond Prinses" je sedmicama bio zarobljen u luci Jokohama, a svi članovi posade iskrcali su se pre nekoliko dana.

Na brodu je bilo oko 3.700 putnika i članova posade iz 50 zemalja, od kojih je 705 zaraženo korona virusom, a sedam ih je umrlo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.