SIN (8) POLICAJCA UMRO OD SMRZAVANJA U GARAŽI: Njegova smrt otkrila je BOLESNE ZLOČINE oca i maćehe! (VIDEO)
Tomas se smrzao..., Foto: Go Fund Me

ZLOSTAVLJANJE DECE

SIN (8) POLICAJCA UMRO OD SMRZAVANJA U GARAŽI: Njegova smrt otkrila je BOLESNE ZLOČINE oca i maćehe! (VIDEO)

Navodi se da je dečak bio primoran da spava u nezagrejanoj garaži u kući bračnog para, gde su se temperature spuštale i ispod 20 stepeni

Objavljeno:

Tužioci sa Long Ajlenda kažu da je njujorški policajac nazvao svog osmogodišnjeg sina „komadom smeća" i hvalio se da je „prošao kroz stresnije stvari“ kada je čuo da je dečak umro od hipotermije u garaži.

Na sudu su pročitane poruke koje je policajac Majkl Valva poslao svojoj verenici samo dva dana pre nego što je njegov sin Tomas umro u njihovoj kući, 17. januara.

Tomasa je otac navodno izgladnjivao, tukao i terao iz kuće preko noći. Majkl Valva i njegova verenica Angela Polina od tada su optuženi za ubistvo drugog stepena, ali poriču sve.

Navodi se da je dečak bio primoran da spava u nezagrejanoj garaži u kući bračnog para, gde su se temperature spuštale i ispod 20 stepeni.

Tužiteljka je navela da su dečak i njegov brat Entoni bili neuhranjeni.

- U školi su bukvalno molili za hranu, jeli mrvice sa stola, jeli iz kanti za smeće.

Takođe je rekla da je nakon što je Valva pozvao lekare da pomognu svom već mrtvom sinu, Pllina je otišla u kupatilo da popravi kosu.

- Trebalo joj je oko 45 minuta pre nego što je stigla u bolnicu - rekla je tužiteljka.

foto: Suffolk County Sheriff's Office

Majka dece Justina Zubko-Valva bila je na sudu i slušala sve, jecajući. Ona je optužila nadležne organe da su doveli do nesrećnih događaja.

U septembru 2017. godine, sudija je dodelio Valvi starateljstvo nad dečacima i čak je zabranio Justini da vidi svoju decu.

- Ubiće moju decu - navodno je Justina rekla učiteljici Kimberli Berens, koja je vodila školu Fit Learning, koja je obrazovala autističnu decu pre nego što su ih poslali u redovne škole.

Ogorčena Berens tada je poslala pismo sudiji, ali ona navodno nije odgovorila.

Kada je Majkl Valva dobio starateljstvo nad decom, uklonio ih je iz škole Fit Learning.

Justina je ponovo prijavljivala Valvu i Polinu za zlostavljanje dece, ali niko ništa nije preduzimao. Oni su dobili i dve prijave iz škole - kada je dečak došao sa masnicom na oku i kada je došao "smrdeći na urin".

Službe su u svakom ovog slučaju zakazale.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.