IRAN NAJAVIO STRAŠNU OSVETU! Od ovih reči DRHTI CELA AMERIKA!
On je na Tviteru naveo da "neumoljiva osveta čeka kriminalce koji su okaljali ruke njegovom krvlju i krvlju drugih mučenika", Foto: Printscreen

kontra

IRAN NAJAVIO STRAŠNU OSVETU! Od ovih reči DRHTI CELA AMERIKA!

General Kasem Solejmani, šef elitne jedinice Revolucionarne garde, ubijen je noćas u napadu američkkih snaga na aerodrom u Bagdadu

Objavljeno:

Iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamenei obećao je u petak da će "osvetiti" smrt uticajnog iranskog generala Kasema Solejmanija i proglasio trodnevnu državnu žalost.

On je na Tviteru naveo da "neumoljiva osveta čeka kriminalce koji su okaljali ruke njegovom krvlju i krvlju drugih mučenika". I iranski predsednik Hasan Rohani izjavio je danas da će se Iran i slobodne države u regionu osvetiti SAD nakon smrti generala Solejmanija.

"Nema sumnje da će se velika nacija Irana i druge slobodne nacije u regionu osvetiti zločinačkoj Americi za ovo stravično ubistvo", navodi se u saopštenju Rohanija objavljenom na sajtu iranske vlade.

General Kasem Solejmani, šef elitne jedinice Revolucionarne garde, ubijen je noćas u napadu američkih snaga na aerodrom u Bagdadu.

Pentagon je saopštio da je Solejmani ubijen po naređenju američkog predsednika Donalda Trampa.

BONUS VIDEO:

ZAPALJENA ZASTAVA CRNE GORE U KNEZ MIHAILOVOJ: Delije vatrometom spalile simbom komšija u znak protesta! KURIR TV

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.