SA SRPSTVOM U CRNOJ GORI JE GOTOVO! Pakleni plan CRNOGORCA koga nazivaju ideološkim ocem MILA ĐUKANOVIĆA (VIDEO)
Nismo mogli da se ne setimo izjave istoričara Dragoja Živkovića, kojeg, nakon ove Đukanovićeve najnovije izjave, možemo smatrati njegovim ideološkim ocem, Foto: Printscreen

sad je sve jasno

SA SRPSTVOM U CRNOJ GORI JE GOTOVO! Pakleni plan CRNOGORCA koga nazivaju ideološkim ocem MILA ĐUKANOVIĆA (VIDEO)

Milo Đukanović, predsednik DPS je izjavio, kako je Srpska pravoslavna crkva tempirana bomba u temelju Crne Gore

Objavljeno:

Nakon šest godina, potvrdu ovog cirkusa i “istorijskih izjava” dobili smo ovo od Mila Đukanovića, šefa režima, večnog ateiste ali i nekadašnjeg poštovaoca jedine crkve u Crnoj Gori, Srpske pravoslavne crkve, odnosno Mitropolije crnogorsko-primorske, koja je duhovni oslonac i temelj Crne Gore osam vekova, piše In4s.

Milo Đukanović, predsednik DPS je izjavio, kako je Srpska pravoslavna crkva tempirana bomba u temelju Crne Gore, i kao takva ona je pretnja državnosti, kulturnom, istorijskom identitetu države.

Nismo mogli da se ne setimo izjave istoričara Dragoja Živkovića, kojeg, nakon ove Đukanovićeve najnovije izjave, možemo smatrati njegovim ideološkim ocem, koji je kazao „ako zaživi ideja CPC, onda je sa srpstvom u Crnoj Gori zauvek gotovo“.

Ovaj video materijal je ekskluziva IN4S, jer se radi o jedinom video materijalu sa „istorijskog“ skupa onih koji su otvoreno projektujući nestanak srpstva i Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori na tragi-komičan način „vrnuli autokefalnost CPC.

Nakon šestnaest godina, potsherd ovog cirkusa i „istorijskih izjava“ dobili smo od Mila Đukanovića, šefa režima, ateiste ali i nekadašnjeg poštovaoca Srpske pravoslavne crkve.

Kada povučemo ove „istorijske paralele“, sasvim je jasno da je Živković ideološki otac Mila Đukanovića, a da budemo precizniji, ovog Mila Đukanovića iz 21. veka.

BONUS VIDEO:

ZAPALJENA ZASTAVA CRNE GORE U KNEZ MIHAILOVOJ: Delije vatrometom spalile simbom komšija u znak protesta! KURIR TV

(Espreso.co.rs/In4s)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.