Hvalio se da ga Putin gotivi, pa promenio ploču: Da li je to Tramp objavio rat Rusiji?

Zapretio Rusima

Hvalio se da ga Putin gotivi, pa promenio ploču: Da li je to Tramp objavio rat Rusiji?

Mnogi se pitaju kako bi Amerika izgledala kada bi njom vladao Tramp, a zanimljivo je i kakav bi bio njegov odnos sa Putinom
Objavljeno: 12:36h

Tramp zaziva kontroverze u skoro svim svojim izjavama. Poslednja je da bi "na ruske avione trebalo i pripucati u jednom trenutku". Iako je ranije pozivao na bolje odnose sa Rusijom, nedavno je, zbog navodnog preletanja ruskih aviona na američko nebo, ali i zbog presretanja američkih letelica, okrenuo ploču. Neznanje ili provokacija: Šta znači zastava Jugoslavije na govoru Hilari Klinton? (FOTO) (VIDEO) - Postoji tačka do koje možete da trpite. U nekom trenutku morate da uradite nešto. U normalnim okolnostima, neki Obama, da kažemo predsednik, pozvao bi Putina, jer želite da obavite telefonski razgovor u takvim situacijama, i rekao bi "hej, učini nam uslugu, nemojte to da radite, samo prestanite". Ali mi nemamo takvog predsednika, ovaj naš negde igra golf - rekao je Tramp.

AP
Ipak, iako sada zaoštrava retoriku prema Rusiji, ranije je Tramp znao da izjavi da ga je ruski predsednik nazvao "genijem". Malo kasnije, bio je bio primoran da prizna da Putin to nije izjavio, ali su isplivale neke izjave Vladimira Putina o Trampu: - On je živopisna osoba. Talentovan, tu nema priče. Ali nije na nama na ocenimo njegovu vrednost, već na američkim glasačima - kazao je Putin.
Fonet
Ostaje da se vidi da li je Tramp odlučio da zahladni odnose sa Rusima, ili je to samo deo kampanje pred predsedničke izbore, na kojima je, izgledan kandidat republikanaca? (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.