JEZIV snimak iz OSNOVNE ŠKOLE! Zamenik direktora BACIO DETE NA PATOS IZ SVE SNAGE! (VIDEO)
Zamenik direktora srednje škole bacao je učenika po podu, Foto: Printscreen

jezivo

JEZIV snimak iz OSNOVNE ŠKOLE! Zamenik direktora BACIO DETE NA PATOS IZ SVE SNAGE! (VIDEO)

Slučaj je razotkriven nakon što je službenik škole snimio video sa nadzorne kamere

Objavljeno: 10:05h

Službenik je u jednoj srednjoj školi u Severnoj Karolini snimio video na kome se vidi kako je učenik dva puta bačen na zemlju, u hodniku. Od tada je čovek koji je bacao dete po hodniku otpušten, a radi se o zameniku direktora ove škole.

Ime zamenika još nije objavljeno, ali šerif Kurtis R. Brejm povrdio je u ponedeljak u vestima da više nije zaposlen.

- Cenimo svu zabrinutost po pitanju ovog slučaja - rekao je Brejm dodavši da traži da svi ostanu strpljivi dok istraga traje.

Prema saopštenju, Državni istražni biro Severne Karoline odgovorilo je na žalbu 12. decembra iz školskog okruga u "vezi sa napadom na maloletnike od strane službenika za sprovođenje zakona".

Sigurnosna kamera u srednjoj školi snimila je zlostavljanje. Na snimku se vidi kako službenik uzima učenika mlađeg od 12 godina i ruši ga na zemlju. Zamenik potom i drugi put baca učenika pre nego ga povuče unapred. Škola je, takođe, potvrdila da je došlo do incidenta.

- Zabrinuti smo zbog incidenta do koga je došlo. Zvaničnici škole i okruga blisko sarađuju i u saradnji su sa lokalnim vlastima kako bi se ovo pitanje rešavalo dosledno politikama školskog odbora i državnim zakonima. Bezbednost naših učenika bila je i ostaje od najvećeg značaja za naš okrug - prenosi VNCN.

- Dečak se oporavlja, pušten je na kućno lečenje - rekao je njegov otac. Majka je dodala kako dečak ima čvorugu na glavi, te kako su ga vodili u bolnicu.

- Bio sam zapanjen i šokiran jer imam osam unučadi, četvoro njih između 8 i 13 godina - rekao je šerif VRAL-u i dodao kako ga je dete podsetilo na jednog unuka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.