NJEGOV ZNOJ JE KAPAO PO MENI, BILO JE GROZNO: Svedočenje žene s kojom je PRINC ENDRU spavao dok je bila MALOLETNA!
Virdžinija je bogataša optužila za pedofiliju, Foto: Youtube printscreen

žrtva pedofila epstajna

NJEGOV ZNOJ JE KAPAO PO MENI, BILO JE GROZNO: Svedočenje žene s kojom je PRINC ENDRU spavao dok je bila MALOLETNA!

U svom prvom intervjuu u Velikoj Britaniji, Virdžinifa Đufre- prethodno poznata kao Virdžinia Roberts - rekla je za BBC Panorama da ju je, kad je imala 17 godina, Epstajn nudio svojim prijateljima

Objavljeno: 13:33h

Amerikanka koja je optužila pedofila Džefrija Epstajna i potvrdila da je nad njom izvršio seksualni zločin, otkrila je nove detalje o noći u kojoj je, kako kaže, bila prisiljena na seksualne radnje s britanskim princom Endruom.

U svom prvom intervjuu u Velikoj Britaniji, Virdžinifa Đufre- prethodno poznata kao Virdžinia Roberts - rekla je za BBC Panorama da ju je, kad je imala 17 godina, Epstajn nudio svojim prijateljima, uključujući vojvodu od Jorka i naterao ju na seksualne odnose s njim.

Đufre je takođe optužila princa, koji je više puta negirao optužbe, da laže o njihovom susretu i pozvala je britansku javnost da joj pruži podršku u sukobu s Endruom, piše CNN i prenosi britansku televiziju koja je otvorila celi slučaj.

- To što je on rekao je čisto sranje, jer to je to! On zna šta se dogodilo. Znam šta se dogodilo, a samo je jedan od nas koji govori istinu i znam da sam to ja - rekla je ona za BBC.

Međutim, Bakingemska palata demantovala je njene navode u izjavi za CNN u ponedeljak.

- Izričito se negira da je vojvoda iz Jorka imao bilo kakav oblik seksualnog kontakta ili odnosa s Virdžnijom Roberts. Svaka tvrdnja o suprotnom je lažna i bez osnova - rekli su.

Đufre je 2001. godine tvrdila da ju je Epstajn doveo u London i upoznao ju s princom Endruom. Otišla je s Epstajnom u noćni klub, a tamo je bila i Epstajnova tadašnja bliska prijateljica i devojka - bogatašica Džislejn Maksvel u društvu princa Endrua.

foto: EPA/RICHARD WAINWRIGHT

Đufre je u sudskom sporu zbog klevete, koju je podnijela protiv Maksvel 2015. godine, tvrdila da je "bila prisiljena na seksualne odnose s princom kad je bila maloletna i odvedena na tri odvojena geografska jesta", uključujući London, Nujork i Devičanska ostrva SAD. Slučaj je rešen 2017. godin

Maksvel je negirala sve optužbe koje su protiv nje podignute. Njeni advokati prethodno su negirali da se bavila seksualnim zlostavljanjem ili trgovinom mladim devojkama. U odgovoru sudu prikazuju Đufre kao nepouzdanu svedokinju, ukazujući na greške u određenim datumima i brojkama koje je navela. Đufre je odgovorila da su greške bile neznatne i nebitne.

Princ Endru rekao je u velikom razgovoru za BBC Panorama u novembru:

- Mogu vam reći kategorički da se uopšte ne sećam da sam je sreo. Ne sećam se fotografije koja je snimljena i stalno i često sam govorio da nikada nismo imali bilo kakvu vrstu seksualnog kontakta, ni bilo što slično.

Ali Đufre je u televizijskom nastupu detaljno prepričala sve događaje iz londonskog noćnog kluba Tramp u VIP odeljku. Prisetila se da joj je naručio votku i zamolio je za ples.

- On je najgrozniji plesač kojeg sam ikad videla u životu. Hoću reći da je bilo grozno. On se toliko znojio da je sve išlo po meni, bio je znojan kao da je padala kiša. Gledala sam kako da se izvučem iz sveta, ali sam znala da ga moram usrećiti jer su to Džefri i Đislejn očekivali od mene.

Kad su napustili klub, Đufre kaže da je dobila upustva od Đislejn.

- U automobilu mi je Đislejn rekla da za Endrua moram učiniti ono što radim za Džefrija i od toga mi je bilo zlo - rekla je Đufre , dodajući da je s princom imala seksualne odnose u Maksvelinoj kući u londonskom elitnom kvartu Belgravija.

- To se nije dogodilo! To se nije moglo dogoditi jer sam na datum koji se spominje, bio kod kuće s decom - rekao je princ Endru.

Žestoko je negirao sve navode Đufre.

- Ne sećam se da sam se ikad susreo s tom damom, niti ičeg što je rekla- rekao je za BBC u novembru.

Princ Endru mogao bi dobiti sudski poziv za svedočenje u slučaju tužbe pet žena koje su optužile Epstajna da ih je seksualno zlostavljao, piše BBC. David Boies, advokat koji zastupa žene, rekao je da je zatražio razgovor s princom Endruom koji bi trebao objasniti svoj odnos s Epstajnom i vreme koje je provodio kod njega.

- Imamo pitanja na koja on mora odgovoriti. Predložili smo mu da to učini u intervjuu, no do sad je to odbijao, ali ako neće dobrovoljno, jedini je način da ga prizovemo sudskim pozivom - rekao je Boies i dodao da ima pripremljenih pet sudskih poziva za Endrua u ulozi svedoka.

Sudske pozive trebao bi potpisati sudija kad princ bude na tlu SAD-a, a ako ne želi svedočiti mora sudski osporavati poziv. Upitan hoće li biti spreman da svedoči ili dati izjavu pod zakletvom o tom slučaju, tokom intervjua BBC-jevom programu Newsnight prošlog meseca, princ Endru je rekao da će "zatražiti svu pravnu zaštitu i savete koji postoje, ali ako će mi se savetovati da to učinim, onda ću biti dužan to učiniti."

Epstajn, osuđeni seksualni prestupnik, umro je u zatvoru u avgustu, čekajući suđenje zbog novih optužbi za trafiking. Lekar u Njujorku utvrdio je da je umro samoubistvom.

Bakingemska palata je u odgovoru na intervju rekla da vojvoda "nedvosmisleno žali zbog svoje nepristojne povezanosti s Džefrijem Epstajnom" i "duboko saoseća s onima koji žele neki oblik zadovoljštine".

BBC je razgovarao s Đufre pre nego što su razgovarali s Endruom, iako su njen intervju prikazali naknadno. Endru je, ne znajući za Đufreine optužbe, tvrdio u razgovoru da se 'u to vreme nije znojio zbog zdravstvenog stanja'. Tvrdio je da je u to vreme bio povređen i da nije mogao plesati.

Tokom intervjua, princa su pitali i o zajedničkoj fotografiji koja se pojavila, a na kojoj je Endru u klubu kako oko struka drži zagrljenu Đufre, a on je rekao da sen 'ne seća ko je i kad snimio tu fotografiju', te čak sugerisao da bi fotografija mogla biti lažna.

Nakon njegovog nastupa na BBC-u, ova TV-stanicapustila je razgovor s Đufre.

- Ljudi upleteni u sve to nastaviće sa smešnim izjavama da je fotografija lažna i da je njegova ruka izdužena i montirana oko mog struka - rekla je Đufre, i pogodila tačno ono što će reći Endru u svom iskazu.

U prijavi saveznog suda 2015., Epstajn je Virdžiniu Đufre navodno prisilio na seksualne radnje s nekoliko poznatih muškaraca, uključujući princa Endrua 2001. Svi muškarci su negirali optužbe. Đufre je rekla da poziva britansku javnost da "stane uz nju i da shvate kako to što joj se dogodilo, nije u redu'.

- Ovo nije neka pričica o prljavom seksu. Ovo je priča o trgovini ljudima, o zlostavljanju, seksualna priča - rekla je.

- Ovo je priča o trgovini ljudima, ovo je priča o zlostavljanju i ovo je priča o momcima iz kraljevske porodice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Express/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.