MAJKA JE TVRDILA DA JOJ JE DETE UMRLO OD TEŠKE BOLESTI! Onda se saznalo koliki je MONSTRUM
Majka monstrum, Foto: Twitter/vergestory

užas!

MAJKA JE TVRDILA DA JOJ JE DETE UMRLO OD TEŠKE BOLESTI! Onda se saznalo koliki je MONSTRUM

Žena iz Kolorada koja je tvrdila da je njena sedmogodišnja ćerka umrla pre dve godine zbog posledica retke i neizlečive bolesti sada je optužena za ubistvo devojčice

Objavljeno:

Majka je uhapšena u petak u hotelu u Glendejlu, a takođe je optužena za krađu, falsifikovanje i prevaru. Sud joj nije odredio kauciju. Njeno hapšenje je veliki obrt u čitavoj priči. Nakon Olivijine smrti majka je rekla da je ona patila od retke neurogastrointestinalne encefalomiopatije, koja postepeno "gasi” telo i za koju nema leka.

- Funkcija creva je u zastoju i ne znamo koliko joj je još vremena stalo – izjavila je Tarnerova na proleće 2017.

Ona je za svoju ćerku pokrenula stranicu na “GoFundMe” i sakupila preko 22.000 dolara donacija.

U tužbi se navodi da Olivija nikada nija imala neurogastrointestinalnu encefalomiopatiju. Kako saznaje “Foks njuz”, istražitelji su prošlog novembra dobili dozvolu da ekshumiraju Olivijino telo, a nakon autopsije je otkriveno da devojčica nije umrla od prestanka rada creva niti bilo koje druge bolesti koju je majka tvrdila da ima. Tarnerova je u blogu 2014. navela da je Olivija rođena prevremeno, da se ne razvija psihički i fizički kao druga deca, a da joj glava nadmašuje rast.

Takođe je tvrdila da je Olivija autistična od druge godine i da je imala kolostomiju.

- Olivija je bila sa nama veoma kratko vreme, ali nas je kroz svoj kratak život i velike borbe naučila da možemo uživati u svim stvarima. Nakon mnogo operacija i niz boravaka u bolnici Olivija se uvek vraćala kući s osmehom. Tek su prošlog meseca igra i priča počeli da prestaju. Naša draga mala princeza sada će imati novo telo, bez cevčica, bola ili bolesti i uživaće sa bogom. Vidimo se u raju - navedeno je u smrtovnici devojčice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Fox news/heavy.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.