FOTOGRAFIJA KOJA JE SLOMILA SRCE CELOG SVETA: Njen mali BRAT (4) boluje od LEUKEMIJE, a ona (5) ga OVAKO TEŠI!
Bolestan dečak, Foto: Printscreen/Beckett Strong

tuga

FOTOGRAFIJA KOJA JE SLOMILA SRCE CELOG SVETA: Njen mali BRAT (4) boluje od LEUKEMIJE, a ona (5) ga OVAKO TEŠI!

Dečaku je u aprilu dijagnostifikovana akutna limfoblastična leukemija

Objavljeno:

Rak u detinjstvu pogađa celu porodicu. Slušate o finansijskoj i medicinskoj borbi, ali vam ne govore o onome što prolaze porodice s više dece, kaže majka bolesnog dečaka Becketta (4).

Beckettu (4) je u aprilu dijagnostifikovana akutna limfoblastična leukemija. Njegova majka napravila je dve slike. Fotografija na kojoj dečaka teši njegova sestra (5) rasplakala je svet.

- Jedna stvar koju vam ne kažu o raku u detinjstvu jeste da pogađa celu porodicu. Uvek slušate o finansijskoj i medicinskoj borbi, ali koliko često vam govore o onome što prolaze porodice s više dece? Nekima je ovo možda teško videti i pročitati - napisala je dečakova majka Kaitlin Burge.

- Moje dvoje dece, između koje je razlika 15 meseci, zajedno su prošli put od igranja u vrtiću i kod kuće do zajedničkog sedenja u bolničkoj sobi. Moja tada četverogodišnja ćerka je gledala kako njenog brata sele na odeljenje intenzivne pomoći. Gledala je kako mu lekari stavljaju masku na lice, bodu iglama, daju lekove, a on bespomoćno leži. Nije razumela šta se događa. Znala je samo da nešto nije u redu s njenim bratom, njenim najboljim prijateljem - dodala je Burge.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.