Putin o Panamskim dokumentima: Hoće da nas učine poslušnijim! (FOTO)

drmanje iznutra

Putin o Panamskim dokumentima: Hoće da nas učine poslušnijim! (FOTO)

- Naši protivnici su pre svega zabrinuti zbog jedinstva i konsolidacije ruske nacije, našeg multinacionalnog ruskog naroda - izjavio šef ruske države
Objavljeno: 16:35h

Ruski predsednik Vladimir Putin je, povodom objavljivanja "Panamskih papira", izjavio da nije bilo elemenata korupcije i da protivnici Rusije pokušavaju da nateraju Moskvu na poslušnost. Paranoja u Moskvi: Ovo je Putinov odgovor na prozivke da je muljao s parama! (FOTO) - Naši protivnici su pre svega zabrinuti zbog jedinstva i konsolidacije ruske nacije, našeg multinacionalnog ruskog naroda. Oni pokušavaju da nas uzdrmaju iznutra, da nas učine poslušnijim - rekao je predsednik Rusije komentarišući procurela dokumente iz panamske advokatske kancelarije "Mosak Fonseka", naveo je Rojters.

Putin je na skupu u Sankt Peterburgu izjavio i da je ponosan na prijateljstvo sa muzičarem Sergejem Rolduginom, koji se pominje u "Panamskim papirima", prenela je agencija Itar-Tass. - Ponosan sam što imam takvog čoveka među prijateljima. Ponosan sam na njega generalno. On je potrošio skoro sav novac koji je zaradio na nabavku muzičkih instrumenata u inostranstvu i doneo ih u Rusiju - rekao je Putin. Vikiliks: SAD su platile napad Panama pejpersa na Putina i Rusiju Govoreći o ruskoj vojnoj operaciji u Siriji, Putin je izjavio da je ona ojačala državnost te zemlje i njenu legitimnu vladu, ali da je prerano reći da je ostvaran prodor.
- Prerano je reći da smo postigli ključan prodor, ali očigledno je da smo ispunili svoju misiju - rekao je predsednik Rusije. On je dodao da je sirijska vojska uz podršku Moskve oslobodila nova naselja od terorista. (Espreso.co.rs / Novi Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.