TRAMP SE OPASNO IZLUPETAO, OVOG PUTA U CENTRU PAŽNJE JE MELANIJA: Morala je da ga demantuje i BELA KUĆA!
Donald i Melanija Tramp, Foto: Profimedia

šta reče?

TRAMP SE OPASNO IZLUPETAO, OVOG PUTA U CENTRU PAŽNJE JE MELANIJA: Morala je da ga demantuje i BELA KUĆA!

"Prva dama je upoznala Kim Džong Una i mislim da se slaže sa mnom da je on čovek sa državom koja ima ogroman potencijal",

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je izuzetno dobro upoznao severnokorejskog lidera Kim Džong Una i sugerisao da je i njegova žena to isto učinila.

"Prva dama je upoznala Kim Džong Una i mislim da se slaže sa mnom da je on čovek sa državom koja ima ogroman potencijal", rekao je Tramp na konferenciji na kraju samita G7 u Bijaricu, dok ga je supruga Melanija posmatrala iz publike, prenosi Rojters.

Portparolka Bele Kuće Stefani Grišam malo kasnije objasnila je da Melanija nikada nije srela Kima, već da se Tramp poverava svojoj supruzi o brojnim stvarima, uključujući i o Kimu.

"Iako prva dama nije upoznala Kima, predsednik oseća kao da ga je upoznala", navela je Grišam u saopštenju i dodala i da se nije tajno sastala sa severnokorejskim liderom.

Kako se navodi, Melanija nije pratila supruga ni na jednom od tri sastanka sa Kimom - ni u junu prošle godine u Singapuru, ni u Hanoju u februaru, niti na trećem sastanku u junu u demilitarizovanoj zoni između dve Koreje.

U saopštenju Bele kuće navodi se i da Melanija nije imala tajni sastanak sa Kimom.

BONUS VIDEO: Hapšenje kod Skupštine Srbije

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.