VILIJAM I KEJT SU PONIZILI HARIJA I MEGAN: Rat ŠTEDNJOM besni u KRALJEVSKOJ PORODICI!
Neobičan sukob: Braća prinčevi sa suprugama, Foto: Printscreen

neverobatne taktike

VILIJAM I KEJT SU PONIZILI HARIJA I MEGAN: Rat ŠTEDNJOM besni u KRALJEVSKOJ PORODICI!

Sebe predstavljaju kao velike humanitarce i 'ekološke ratnike', a onda u osam dana odrade tri leta privatnim avionom

Objavljeno:

Britanci ne prestaju prigovarati princu Hariju i njegovoj supruzi Megan zbog glamuroznog i skupog životnog stila.

Ljuti su što vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sebe predstavljaju kao velike humanitarce i 'ekološke ratnike', a onda u osam dana odrade tri leta privatnim avionom i to plate preko 20. 000 evra. Za to vreme princ Vilijam i njegova porodicaj dobili su pozitivne bodove kod britanske javnosti jer su na svoj godišnji odmor u Škotsku otputovali komercijalnim letom.

Na odmor u Balmoral kod kraljice Elizabete i princa Filipa, Vilijam, Kejt i njihovo troje dece putovali su s drugim putnicima i svoju kartu su platili manje od 100 evra, što je daleko jeftinije u odnosu na cenu koju su platili Hari Megan.

Tako su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ovim potezom zadali udarac vojvodi i vojvotkinji od Saseksa. Svi britanski mediji hvale Vilijema i Kejt, a kritikuju Megan i Harija koji već duže vreme nemaju dobar status u javnosti.

Megan je svojim dolaskom htela da uvede neke promene u kraljevsku porodicu, a mnoge od tih promena nisu se svidele princu Vilijamu koji je zahladio odnos s bratom.

BONUS VIDEO:

DEVOJKA DIŽE TEG OD 20KG SVOJIM „STRUKOM“! Možemo samo da zamislimo šta će vam pasti napamet kada vidite ovaj klip (VIDEO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.