BILA KLINTONA U PLAVOJ HALJINI I NA ŠTIKLAMA VIDEO JE CEO SVET: Ona stoji iza te slike, EVO ŠTA IMA DA KAŽE!
Džefri Eppstajn i Bil Klinton, Foto: Printscreen/youtube

neprijatno

BILA KLINTONA U PLAVOJ HALJINI I NA ŠTIKLAMA VIDEO JE CEO SVET: Ona stoji iza te slike, EVO ŠTA IMA DA KAŽE!

To ne bi bilo ništa neobično da Klinton nije naslikan kako u provokativnoj pozi sedi u fotelji i to u plavoj haljini i sa crvenim štiklama

Objavljeno:

Bura oko sumnjive smrti američkog pedofila milijadera, Džefrija Epstajna, još se ne stišava, a u medijima širom sveta je odjeknula i vest da je on u svojoj kući držao sliku nekadašnjeg predsednika Bila Klintona.

To ne bi bilo ništa neobično da Klinton nije naslikan kako u provokativnoj pozi sedi u fotelji i to u plavoj haljini i sa crvenim štiklama.

Pretpostavlja se da se stolica u kojoj Klinton na slici sedi nalazi u Ovalnom kabinetu u Beloj kući, jer se vidi deo grba predsednika i prepoznatljivog plavog tepiha.

Iako su mnogi istakli da je plava haljina referenca na Moniku Levinski (jer je upravo plava haljina bila jedna od ključnih dokaza da je mlada pripravnica imala aferu sa predsednikom), ona zapravo podseća na haljinu koju je Hilari Klinton nosila na prijemu u Centru Kenedi 2009. godine.

Slika pod nazivom "Parsing Bill" pripisuje se australijsko-američkoj umetnici Petrini Rajan Klajd. Sada se konačno i ona oglasila rekavši da nije imala predstavu da je njeno delo imalo počasno mesto u Epstajnovoj vili na Menhetnu.

"2012. godine, dok sam završavala studije na Njujorškoj akademiji umetnosti naslikala sam nekoliko slika predsednika Klintona i Buša, što je bio deo mog master rada. Kada je akademija stavila radove na aukciju Tribeka bol, sliku Bila Klintona kupio je je jedan od posetilaca, ali ne znam ko je to bio. Kao što je slučaj sa većinom mojih slika, i ovoj sam izgubila trag, tako da je bilo potpuno iznenađenje kada sam čula da je pronađena u Epstajnovom domu", rekla je umetnica.

Ovo nesvakidašnje ulje na platnu visilo je na zidu na veoma istaknutom mestu.

"Videli biste je čim uđete, svako ko bi je video bi se nasmejao", rekao je jedan izvor.

To nije bila jedina čudna stvar koju je Epstajn držao u vili. Među "eksponatima" su se nalazili i preparirani tigar i pudla, lutka obučena u venčanicu je visila sa plafona, a posedovao je i sliku od 5,6 miliona dolara na kojoj žena prekriva svoje gole grudi.

Epstajn, koji je bio optužen za zlostavljanje devojčica, pronađen je mrtav u svojoj ćeliji u Njujorku.

(Espreso.co.rs/Njujorpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.