PROKLETSTVO KENEDIJEVIH SE NASTAVLJA, UMRLA UNUKA ROBERTA KENEDIJA: Uzrok smrti je nešto UŽASNO!
Serša Kedeni Hil, Foto: printscreen/instagram

TRAGIČNA VEST

PROKLETSTVO KENEDIJEVIH SE NASTAVLJA, UMRLA UNUKA ROBERTA KENEDIJA: Uzrok smrti je nešto UŽASNO!

Kako se navodi, ona se nalazila u kući svoje bake Etel (91), supruge Roberta Kenedija, ubijenog 1968. godine, a kada je Hitna pomoć u četvrtak popodne došla prevezla ju je u bolnicu gde je konstatovana smrt, prenosi Rojters

Objavljeno: 08:37h

Unuka Roberta F. Kenedija, Serša Kenedi Hil (22), pronađena je mrtva u porodičnoj vikendici u Hajanis Portu u Masačusetsu, a Njujork tajms prenosi da se verovatno predozirala.

Kako se navodi, ona se nalazila u kući svoje bake Etel (91), supruge Roberta Kenedija, ubijenog 1968. godine, a kada je Hitna pomoć u četvrtak popodne došla prevezla ju je u bolnicu gde je konstatovana smrt, prenosi Rojters.

Kako se navodi, portparol bolnice nije se odazivao na pozive Rojtersa, kao ni drugi zvaničnici, međutim Njujork tajms, Boston gloub i drugi mediji pozivaju se na saopštenje porodice Kenedi u kome je potvrđena smrt devojke, što je poslednja u nizu tragedija jedne od najpoznatijih američkih političkih dinastija.

"Srca su nam slomljena zbog gubitka naše voljene Serše. Njen život bio je ispunjen nadom, obećanjima i ljubavlju", navodi se u saopštenju porodice.

Njujork tajms se poziva na dva neimenovana svedoka bliska porodici koja tvrde da se devojka predozirala.

Hil je studirala na bostonskom koledžu, gde je bila potpredsednik Demokratske omladine, a pisala je i o svojoj borbi sa mentalnom bolešću 2016. godine.

Ona je bila jedino dete Pol Mičel Hila i Kortni Kenedi Hil, koja je bila peto od 11 dece Etel i Roberta Kenedija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.