HAOS NA PLAŽI U GRČKOJ, U GLAVNIM ULOGAMA SRPKINJA I KINESKINJA: Sve je počelo potpuno NAIVNO!
Plaža na Halkidikiju, Foto: printscreen/youtube

BIZARNO

HAOS NA PLAŽI U GRČKOJ, U GLAVNIM ULOGAMA SRPKINJA I KINESKINJA: Sve je počelo potpuno NAIVNO!

Srpkinja je pristala da je Kineskinja izmasira nakon čega nasataje potpuni haos

Objavljeno: 07:26h

Turisti koji su se juče našli u jednom od barova na plaži na Halkidikiju mogli su da prisustvuju prilično bizarnoj i nesvakidašnjoj sceni otimanja čak i umalo tuče u kojoj su glavne uloge bile poverene jednoj Kineskinji, Srpkinji i obezbeđenju bara, a uzrok svemu bila je - masaža.

Naime, kako očevici, koji su svoje impresije povodom događaja podelili u Fejsbuk grupi "Grčka.info", navode, razlog sukoba bila je masaža i uporna Kineskinja koja se poput pijavice zalepila za nogu žene iz Srbije insistirajući da je izmasira.

Kako se navodi u pomenutoj objavi kineska maserka šetala je plažom u potrazi za klijentom koji bi možda želeo da ga ona izmasira, gde je naišla na mladu Srpkinju koja je bila gost bara sa mužem i detetom. Srpkinja je pristala da je Kineskinja izmasira nakon čega nasataje potpuni haos.

- Nedugo zatim žena je otišla u more da se kupa, a Kineskinja se vrlo brzo vratila kod njene ležaljke i stala pored čekajući je. Videvši da je ova čeka i da je uporna, žena iz Srbije se vraća na ležaljku i u trenutku kad kreće masaža dolazi konobarica koja moli Kineskinju da napusti njihov bar. Istovremeno pokazuje prospekt i cenovnik za masaže i objašnjava našoj ženi iz Srbije da i oni u svom baru nude iste usluge i da nije dozvoljeno da maseri sa strane dolaze i u njihovom baru nude i vrše usluge masaže - navodi se u objavi gde se dodaje da Kineskinja videvši da nastaje haos hvata nogu ženi i počinje brzo da joj masira stopala.

Kako pričaju svedoci, žena iz Srbije shvatajući da je nehotice napravila grešku time što je naručila uslugu sa strane, pokušava da izvuče svoju nogu i govori joj da ipak ne želi masažu, međutim Kineskinja joj vuče nogu i ne ispušta je. Kako da je u sebi mislila, daj da odradim tu masažu brzinski i naplatim dok me ne oteraju.

Međutim, iako je obezbeđenje pokušalo da raguje, čak su fizčkom silom zapretili kineskoj maserki, ona nije odustajala od svoje prvobitne namere.

Jedan mladić iz obezbeđenja je hvata ispod ruke da bi je udaljio, preti da će joj lupiti šamar, ali se ona otima i još jače steže ženi nogu pričajući nešto nešto na kineskom.

Kineskinja i Sprkinja postaju glavna atrakcija na plaži, a posetioci ne skidaju pogled sa njih budući da je priča dobila još jednog aktera - muža Srpkinje koji na engleskom pokušava da objasni Kineskinji da njegovoj ženi pusti nogu. Pri tom, žena iz Srbije joj zatim nudi da uzme 5 evra samo kako bi otišla i kako bi cela tarapana prestala, ali ova ne odustaje i nastavlja da je masira, steže nogu i ne pušta je.

Muž viče Kineskinji na engleskom "Pusti joj nogu!" Kreće vika i ubeđivanje, dok Kineskinja sve vreme ćuti sa pognutom glavom pokušavajući da ipak uradi masažu.

No, i pored vike, dreke i čitave gungule Kineskinja pognute glave nastavlja masažu ne bi li dobila svoj novac.

Čitava parada i bizaran događaj na Halkidikiju završeni su tako što je Kineskinja naplatila svoju masažu, uzela 5 evra i otišla.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.