SAMI PROMENITE IZGLED DOMA ZA NEKOLIKO MINUTA: Praktičan i jednostavan način za transformaciju enterijera!
Uredite vaš dom, Foto: Profimedia

Brzo i lako

SAMI PROMENITE IZGLED DOMA ZA NEKOLIKO MINUTA: Praktičan i jednostavan način za transformaciju enterijera!

Evo nekoliko sjajnih predloga!

Objavljeno:

Svako od nas je barem jednom u životu želeo da u potpunosti promeni izgled sopstvenog doma. Mnogi od nas odustajali su od te ideje uviđajući da je za promenu enterijera potrebno mnogo novca. Ukoliko ste u fazi kada želite da uredite svoj životni ili radni prostor, bez velikih i zahtevnih projekata koji bi vas mnogo koštali, donosimo vam sjajne predloge za koje vam je potrebno svega nekoliko minuta!

Najnoviji trend su fantastični 3D samolepljivi satovi ! Enterijeru daju potpuno drugačiji izgled. Oni su veličine 1m x 1m i imaju efekat ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, a oni su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.

Centralni deo sa kazaljkama je dugačak 45 cm i kači se na ekser, a kompletu dobijate i papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Njihova cena je 2.988 rsd, a u ponudi je više različitih modela. OVDE ih možete pogledati i naručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Ovaj klasičan model sata sa efektom ogledala, možete pogleati OVDE. * Garancija na sve modele satova je 2 godine.

foto: Promo

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, ovaj model je pravi za vas. Idealan je za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Možete ga poručiti OVDE.

foto: Promo

U našoj ponudi sada možete da pronađete i izvanredno belo dekorativno ogledalo visokog sjaja . Ono može da se okači horizontalno i vertikalno. Možete da ga pogledate i poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502, po ceni od 6.400 rsd.

foto: Promo

Sledeći model 3D sata dizajniran je kao kombinacija crtica i broja. Baterija nije uključena u komplet kod nijednog sata, a koristi običnu bateriju 1,5v AA. OVDE možete pogledati navedeni sat ispod sa slike.

foto: Promo

Ovaj model je jedan od najprodavanijih, odličnog je dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči. Svi koji žele da im prostor bude drugačiji, ovaj sat je pravi izbor. OVDE ga možete pogledati i poručiti.

foto: Promo

3D samolepljivi zidni sat dimenzija 1m X 1m, elegantnog izgleda sa crnim rimskim brojevima i kazaljkom od crnog aliminijuma savršen je za uređenje svake prostorije u vašem domu. Može da se lepi na sve podloge, a pri odlepljivanju ostavlja minimalne tragove na zidu.

foto: Promo

Ako ste ljubitelj upečatljivog, modernijeg stila, onda je sat sa crnim brojevima , pravi izbor za vas. Kako možete da vidite na slici, iako je nalepljen na zid, moć 3D efekta daje doživljaj kao da lebdi u zraku. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2.988 rsd.

foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.