Ona je prava seks bomba! Kako vam se čini novi portparol ruskog MUP-a?

lepa da boli

Ona je prava seks bomba! Kako vam se čini novi portparol ruskog MUP-a?

Lepa potpukovnica, čije prezime Volk u prevodu znači „vuk“, već je postala veoma popularna u svojoj zemlji
Objavljeno:

Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije je za novog portparola imenovalo Irinu Volk (38), koja ima zadatak da povrati poverenje građana u policiju. Lepa potpukovnica, čije prezime Volk u prevodu znači „vuk“, već je postala veoma popularna u svojoj zemlji, i preti da „poljulja“ slavu Marije Zaharove, koleginice iz Ministarstva spoljnih poslova.

Russian Ministry of Interior
Ugled ruske policije je poprilično srozan, a vlada Rusije u Volkovoj vidi način da se negativna atmofera promeni. Prema anketi koju je sproveo Ruski centar za istraživanje javnog mnenja skoro polovina ispitanika nema poverenja u MUP. Na ovako negativan stav prevashodno su uticali zločini koji se dešavaju u ruskim zatvorima. Kada je 2012. otkriveno da je jedan zatvorenik brutalno silovan i ubijen u zatvoru u Kazanju, veliki broj ljudi izašao je u javnost žaleći se na fizičko i psihičko zlostavljanje koje su pretrpeli od policije. Ministarstvo je tada potpuno promenilo imidž, pres-službe su postale daleko dostupnije, a otvoreni su i profili na društvenim mrežama na kojima je promovisana nova, čistija i lepša slika ruskog MUP-a, piše "Dejli bist".
Russian Ministry of Interior
- Pored popravljanja reputacije, Kremlj imenovanjem Volkove i pre nje Zaharove želi da pokaže da i žene mogu da dobiju istaknute pozicije u državi, što ranije nije bio slučaj - rekla je Olga Romanova, predsednica udruženja Russia behind bars“. V. F.moskva Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije je za novog portparola imenovalo Irinu Volk (38), koja ima zadatak da povrati poverenje građana u policiju. (Espreso.co.rs / Daily beast)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.