MASOVNA TUČA NA FESTIVALU: Tinejdžeri izgubili kontrolu, pa počeli da DIVLJAJU! Snimak koji je UŽASNUO javnost!
Snimak ove tuče užasnuo je javnost, Foto: Printscreen Twitter

STRAVIČNO

MASOVNA TUČA NA FESTIVALU: Tinejdžeri izgubili kontrolu, pa počeli da DIVLJAJU! Snimak koji je UŽASNUO javnost!

Dok su se dva dečka tukla, jedna devojka sa ljubičastim kikicama, našla se u sredini

Objavljeno:

Tinejdžeri su gurali i udarali jedni druge, ne obazirući se ko je kog pola, tokom tuče koja je juče izbila na Vajrles (Wireless) festivalu u Londonu.

Jedan od prisutnih postavio je na Tviter video na kome se vidi kao mladi momci udaraju i šuriraju jednu druge, dok devojčice pokušavaju da se ispreče između njih tokom festivala u Finsburi parku.

Dok su se dva dečka tukla, jedna devojka sa ljubičastim kikicama, našla se u sredini. Kada je pokušala da razdvoji zavađane, dobila je jak udarac u lice od strane dečka bez majice, u teksas bermudama i belim patikama. Ona mu je uzvratila tako što ga je šutnula.

Kada se drugi dečak našao na podu, njegov protivnik je pokušao da mu priđe za drugu rundu, ali ga je sklonila devojka koja nosi belu odeću.

Konačno je obezbeđenje festivala stiglo da okonča borbu, dok je jedan od tinejdžera nastavio da leži na zemlji, previjajući se u bolovima.

Snimak ove tuče užasnuo je javnost i podsetio koliko lako do vrlo ozbiljnih situacija može doći na velikim festivalima, gde se mnoštvo ljudi ne poznaje, a alkohol i opijati nisu retkost.

Bonus video

NJEGOVO VELIČANSTVO PRESTOLONASLEDNIK ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ NA PROSLAVI DANA NEZAVISNOSTI!

(Espreso.co.rs/ Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.