OVAJ MLADI RUS (22) JE IZVEO NEVEROVATAN HEROJSKI ČIN: On je ovim zadužio svoju zemlju, MAJKU RUSIJU! SLAVA MU!
22-godišnji borac se razneo bombom da ne padne živ u ruke neprijatelju, Foto: Printscreen

tragedija

OVAJ MLADI RUS (22) JE IZVEO NEVEROVATAN HEROJSKI ČIN: On je ovim zadužio svoju zemlju, MAJKU RUSIJU! SLAVA MU!

Nije želeo da ga se dočepaju...

Objavljeno:

U rejonu naseljenog mesta Lugansko poginuo je jedan borac Luganske narodne armije. Naime, do incidenta je došlo prilikom međusobne razmene vatre između dve izviđačke grupe, koje su najverovatnije operisale u tampon zoni između dve linije fronta. 22-godišnji borac se razneo bombom da ne padne živ u ruke neprijatelju.

Prilikom sukoba ranjen je jedan borac LNR. On je zadobio nekoliko prostrelnih rana usled kojih nije mogao više da se kreće. Pozicija na kojoj se nalazio ranjeni vojnik je tučena iz različitog automatskog oružja, a dejstvovali su automatski bacači granata i snajperi. Nikako se nije moglo prići do ranjenog borca.

U jednom momentu, prema ranjeniku je krenula jedna veća ukrajinska grupa vojnika koja je htela da ga zarobi. Ranjeni vojnik je otvorio vatru na ovu grupu i zadržavao je sve vreme dok je kod sebe imao metaka. Uvidevši da će pasti u ruke neprijatelju koji se po pravilu nemilosrdno obračunava sa ratnim zarobljenicima, vojnik je iz džepa izvadio ručnu bombu, stavio ispod sebe i aktivirao . Od posledica eksplozija ranjeni vojnik je na licu mesta ostao mrtav.

Kasnije se saznao i identitet poginulog boraca. Radi se o 22-godišnjem Konstantinu Aleksadroviču Varganovu (1997), koji je bio u sastavu 7. samostalne motorizovane brigade. Poginuli borac je rodom iz Gorlovke.

BONUS VIDEO:

BILA JE SIGURNA DA ČE PRESKOČITI STUBIĆ! I uspela je, ali je potom ŽESTOKO POLJUBILA BETON! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Bog rata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.