MLADOG MILIONERA IZBOLI NOŽEM! Hteo je da dokaže da su BESKUĆNICI LENJI, a onda je naleteo na BANDU! (FOTO)
Kieren je hteo da napravi eksperiment, Foto: Instagram

napad

MLADOG MILIONERA IZBOLI NOŽEM! Hteo je da dokaže da su BESKUĆNICI LENJI, a onda je naleteo na BANDU! (FOTO)

Kieren se obogatio trgujući kripto valutama

Objavljeno:

Milioner Kieren Hamilton Kez (23) odlučio je da dokaže da su beskućnici sami krivi za stanje u kojem se nalaze. Hamilton je pred televizijskim kamerama proveo tri noći spavajući na ulicama Londona i prosio.

Nakon što je propao njegov eksperiment u kojem je shvatio da se ipak ne bi mogao izvući sa "ulice" tako lako, vratio se u svoj luksuzni dom. Potom ga je opljačkala banda maskiranih provalnika i ubola nožem, piše Mirror.

Kieren se obogatio trgujući kripto valutama. Učestvovao je u emisiji "Rich Kids Go Homeless".

- Beskućnici su lenji i slabi. Ne bi smeli da budu takvi. Mislim da bi mogli napraviti puno više za sebe da to žele. Ionako su već na dnu, nemaju šta da izgube - objasnio je Kieren svoje stanovište.

Kieren živi raskošno, u luksuznoj kući koju deli sa devojkom Džes i jednogodišnjom ćerkom. 23-godišnjak kaže da može dnevno da zaradi i do 10.000 funti i da poseduje automobile u vrednosti 100.000 funti.

Kez se hvali brendiranom odećom i kaže da ima 30.000 funti vredan "ormar". Kad su pljačkaši upali u njegov dom, Kieren je odlučio da ga brani. Nakon što su ga lopovi uboli nožem završio je na operaciji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.