ČUDO U NOTR DAMU! Vatrogasci su utrčali u plamen i krenuli ka oltaru, tamo ih je dočekao NEVEROVATAN PRIZOR (VIDEO)
Notr Dam u plamenu!, Foto: Printscreen / Twiter

ČUDO U KATEDRALI

ČUDO U NOTR DAMU! Vatrogasci su utrčali u plamen i krenuli ka oltaru, tamo ih je dočekao NEVEROVATAN PRIZOR (VIDEO)

Spaljeno drvo, zauvek uništene umetnine, ruševine, pepeo, garež i sveopšta katastrofa, a u sredini svega toga - netaknut centralni krst

Objavljeno:

Vatrena stihija koja je juče šokirala Parižane nemilosrdno je gorela satima uništavajući segmente istorijske Katedrale Notr Dam. Požar je bio toliko snažan da su vatrogasci tek u jutarnjim časovima mogli da pristupe unutar zdanja, ali ono što ih je tamo dočekalo bilo je toliko neverovatno da je postalo jedna od glavnih tema svetskih medija.

Spaljeno drvo, zauvek uništene umetnine, ruševine, pepeo, garež i sveopšta katastrofa, a u sredini svega toga - netaknut centralni krst. To je bio prizor koji je sačekao pripadnike Vatrogasne službe Pariza kada su uspeli da kroče unutar zgrade.

Srećom, neverovatna scena uhvaćena je i okom kamere, pa neće ostatati samo kao segment sećanja ljudi koji su juče rizikovali svoje živote u pokušaju da spase jedan od simbola Pariza.

Inače, pokrenuta je istraga požara u kojem je uništen veliki deo katedrale, a nakon što su vatrogasci saopštili da je požar ugašen, arhitekte i stručnjaci su počeli sa procenom štete i pokušavaju da utvrde da li je ovaj istorijski spomenik trenutno stabilan.

BONUS VIDEO:

NE OVO NIJE NOŽ! Nikad ne biste pogodili šta je u pitanju! Svakako mnogo opasnije nego što izgleda! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.