DOK SU SE DROGIRALI BEBA IM JE PREMINULA: Kada su videli da je mrtav, BACILI ga u ĐUBRE?! (FOTO)
Kada su videli da je dete umrlo, jednostavno su ga bacili, Foto: EPA/Balazs Mohai

strašno

DOK SU SE DROGIRALI BEBA IM JE PREMINULA: Kada su videli da je mrtav, BACILI ga u ĐUBRE?! (FOTO)

Roditelji šestomesečne bebe nestale u Kalver Sitiju (Kalifornija) optuženi su za zlostavljanje deteta sa smrtnim ishodom

Objavljeno:

A.M. i K.V. bili su pod dejstvom droga kada su shvatili da im je sin preminuo, a kako je saopštila kancelarija okružnog tužioca u Los Anđelesu, stavili su telo u kofer i bacili ga u kantu za smeće.

Policija još pretražuje deponiju gde je, kako se veruje, telo završilo. Kako je saopštila policija, proces će dugo trajati, jer na deponiji svake nedelje završi 70.000 tona otpada.

Par je odseo u motelu u Los Anđelesu 31. decembra prošle godine, gde su konzumirali drogu. Kada su videli da je dete umrlo, jednostavno su ga bacili. Uzrok dečakove smrti još nije utvrđen.

Očevidac je naveo da je video bebu poslednjeg dana prošle godine u plavom automobilu "krajlsler PT kruzer". U to vreme, par je navodno obijao automobile, pa policja sumnja da su ukrali pomenuto vozilo.

Sestra od A.M izjavila je da su se ona i brat udaljili "zbog njegovog načina života", ali da je, kada su poslednji put razgovarali, govorio o sinu kao da je mrtav.

Ukoliko budu osuđeni, roditeljima preti kazna od deset godina zatvora.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Local.nixle.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.