DETE POSLE PUTINA POLUDELO: Predsednik mu ispunio ŽELJU, a mali nije izdržao pa je sve ISTRTLJAO!
Predsednik Rusije Vladimir Putin ispunio je želju teško bolesnog dečaka, Foto: AP

PA OVO JE HIT

DETE POSLE PUTINA POLUDELO: Predsednik mu ispunio ŽELJU, a mali nije izdržao pa je sve ISTRTLJAO!

Petog decembra tokom posete Forumu dobrovoljaca Rusije Putin je razgledao prezentacije humanitarnih projekata

Objavljeno: 19:00h

Predsednik Rusije Vladimir Putin ispunio je želju teško bolesnog dečaka, 15-godišnjeg Arslana Kaipkulova, koji je sanjao o tome da snimi video-klip o "Avionu br. 1" — Il-96-300.

U utorak je za dečaka, koji je iz Baškirije doputovao s mamom u Moskvu, organizovan obilazak predsedničkog aviona, nakon čega je podelio svoje utiske s novinarima.

"To je najtajnovitiji avion u zemlji i čast mi je što sam se našao u njemu“, rekao je Kaipkulov i dodao da se njegov san ostvario.

Dečak je ispričao da je na njega najveći utisak ostavila pilotska kabina, a posebno prilika da sedi na mestu glavnog pilota i boravak u konferencijskoj sali i salonu za predsedničku pratnju.

"Bio sam i na drugim mestima, ali ona ne smeju da se snimaju. To je tajna“, rekao je dečak.

Petog decembra tokom posete Forumu dobrovoljaca Rusije Putin je razgledao prezentacije humanitarnih projekata. Volonteri su ispričali ruskom predsedniku o projektu "Sanjaj sa mnom“ koji ispunjava želje teško bolesnoj deci. Putin je tada uzeo pet koverata koji su u tom trenutku stajali na štandu, a u kojima su bile navedene dečje želje.

Ruski predsednik je već pomogao da se ispune snovi troje dece — Veronike, koja je s porodicom dobila priliku da obiđe filmski studio "Mosfilm“, Artema, koji je želeo da vidi Sankt Petersburg iz vazduha, i Regine, koja je intervjuisala Putina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.