MENJALI SU SE NA NJOJ, I SVE SNIMALI TELEFONOM: Stravičan slučaj u Indiji, devojka silovana pored svete reke!
Foto: AP

nasilje nad ženama

MENJALI SU SE NA NJOJ, I SVE SNIMALI TELEFONOM: Stravičan slučaj u Indiji, devojka silovana pored svete reke!

Žrtvu su zgrabili i odveli dok se u nedelju ujutro kupala u reci Gang, koja je Indijcima sveta

Objavljeno: 12:24h

U Indiji su uhapšena dvojica muškaraca zbog sumnje na silovanje, nakon što se po društvenim mrežama proširio strašan snimak zločina, javljaju lokalne vlasti, a prenosi BBC.

Muškarci su se navodno izmenjivali tokom silovanja i sve snimali telefonom. Žrtvu su zgrabili i odveli dok se u nedelju ujutro kupala u reci Gang, koja je Indijcima sveta.

Na snimku se čuje kako žena moli počinitelje da razmisle o tome šta čine pored njihove svete reke. Reku je nazvala 'majkom', kao što je i običaj u Indiji kada se opisuje nešto sveto i vredno poštovanja.

Policija je izvestila kako je zaplenila telefon na kojem se nalazi snimak navodnog napada i da ga je poslala na forenzičku analizu, javlja Times of India.

Nije još jasno ko je prijavio nasilje jer su izveštaji o tome različiti. Policija tvrdi da je do saznanja o zločinu došla tek nakon što se video proširio po društvenim mrežama, dok su lokalni mediji izašli s drugačijom pričom o tome da je žrtva nedugo nakon počinjenog nasilja pokušala da prijavi silovanje u policijskoj stanici, ali da policija nije htela da je sasluša.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.