SIN NARODNOG POSLANIKA SE VEZAO LISICAMA ZA DEVOJKU ALEKSANDRU, PA SKOČIO S VRHA ZGRADE: Nezapamćena tragedija trese Rusiju!
Foto: Youtube printscreen

užas

SIN NARODNOG POSLANIKA SE VEZAO LISICAMA ZA DEVOJKU ALEKSANDRU, PA SKOČIO S VRHA ZGRADE: Nezapamćena tragedija trese Rusiju!

Šingrakin bio je student ekonomije na univerzitetu "Plehanov", a njegova devojka je studirala medicinu

Objavljeno: 16:45h

Mladić Roman Šingrakin (18), sin bivšeg ruskog poslanika Maksima Šingrakina, skočio je u smrt sa vrha visoke zgrade sa svojom 20-godišnjom devojkom Aleksandrom Solovjovevom. Kako prenose ruski mediji, par je skočio u smrt vezan lisicama jedno za drugo.

Šingrakin bio je student ekonomije na univerzitetu "Plehanov", a njegova devojka je studirala medicinu. Pre nego što se ubio, Šingrakin je na društvenim mrežama objavio fotografiju koja je slutila na tragediju - dve figure od lego kockica koje se drže za ruke iznad reči "samoubistvo". U svojoj poslednjoj objavi na društvenim mrežama napisao je da je se njegov život pretvorio u "lanac patnji" i da "je bolje ovako".

I njegova devojka, koja se na društvenim mrežama predstavlja pod muškim imenom, objavila je istu fotografiju i oproštajno pismo.

Roman Šingrakin široj javnosti je postao poznat tokom antikorupcijskih protesta u martu 2017. godine, kada su se, prvi put nakon mnogo godina, okupili mladi da javno izraze svoje nezadovoljstvo stanjem u državi.

Proteste je organizovao najveći Putinov kritičar Aleksej Navaljni, a kako nije postojala dozvola vlasti za organizovanje okupljanja, policija ih je prekinula, a desetine ljudi je privedeno. Šangrakin je od policije pobegao tako što se popeo na uličnu lampu, a te fotografije obišle su svet. Ipak, ubrzo je i on priveden.

Zanimljivo je da je njegov otac, bivši poslanik Dume, podržavao Putina.

Razlog njegovog samoubistva nije poznat, ali list "Moskovski Komsomolets" piše da je mladi student ekonomije i ranije pokušao sebi da oduzme život. Takođe, list je objavio nepotvrđene informacije pozivajući se na izvore bliske istrazi, da je par skočio u smrt jer je morao da se rastane narednih nekoliko meseci, mada nije poznato zbog čega.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.