RADIO U SVOJOJ BAŠTI, PA ISKOPAO LOBANJU: Ono što mu je žena priznala nakon tog događaja, ledi krv u žilama!
Foto: Printscreen/Twitter

Stravično

RADIO U SVOJOJ BAŠTI, PA ISKOPAO LOBANJU: Ono što mu je žena priznala nakon tog događaja, ledi krv u žilama!

Nakon neverovatnog otkrića u vrtu njene kuće u Luzinu, mesta u regiji Sibira, ova 60-godišnja žena je mirno objasnila

Objavljeno: 07:51h

Tokom sađenja krompira vrtlar je u svom dvorištu u Rusiji pronašao ljudsku lobanju. Nakon što je upitao svoju suprugu zna li možda o čemu je tačno reč, ona ga je zaprepastila svojim odgovorom.

Naime, rekla mu je da su to ostatci njenog prvog supruga kog je sekirom izbola do smrti i njegove delove tela zakopala pre 20 godina, prenosi "Dejli mejl".

Nakon neverovatnog otkrića u vrtu njene kuće u Luzinu, mesta u regiji Sibira, ova 60-godišnja žena je mirno objasnila:

- Ne brini, to je moj prvi suprug .

Prvo je svom partneru priznala ubistvo, a onda ga je zamolila da - ponovo pokopa ostatke, zaboravi na to i ništa ne govori policiji. Međutim, on je ignorisao upute i sve rekao policajcima. Njegova žena mu je priznala da je prije 21 godinu svog supruga tokom svađe izudarala sekirom nakon što se - pijan vratio kući i počeo da je udara.

Nakon toga je raskomadala njegovo telo i zakopala ga u vlastitu baštu. Tada se pretvarala da je otišao na posao i nikad se nije vratio kući.

- Žena je priznala da je ubila svog supruga, izjavio je ruski istražni odbor, koji istražuje ozbiljne zločine. Tokom rekonstrukcije ovog kriminalnog dela pokazala je kako je sekirom raskomadala svog muža. Policija je raskopala povrtnjak i pronašla druge kosti. Tokom kaznene istrage, sudac je ženu stavio u kućni pritvor. Sada je suočena s optužbom za namerno ubistvo za što je maksimalna kazna čak deset godina zatvora. (Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.