Stiže apokalipsa! SAD potvrdile - nuklearni rat koji će sve uništiti samo što nije počeo!

Gde da bežimo?

Stiže apokalipsa! SAD potvrdile - nuklearni rat koji će sve uništiti samo što nije počeo!

Teroristički napad nuklearnom bombom ili improvizovanom nuklearnom napravom mogao bi da se desi "bilo kad u 2016. ili 2017. godini", rekao je u intervjuu Peri, koji je bio ministar u vreme predsednika Bila Klintona
Objavljeno:
Nuklearna katastrofa izvesnija nego tokom Hladnog rata tvrdi bivši američki ministar odbrane Vilijam Peri na čijem je razvoju upravo on radio.
U slučaju da izbije Treći svetski rat, bežite što dalje od ovih država! (VIDEO) nuklearni teroristički napad na velike amerilčke gradove ili oružani sukob s Rusijom koji bi mogao postati i nuklearni.
Hrvatska proročica o Putinu: Hoće li biti Trećeg svetskog rata i hoće li se raspasti EU? (FOTO) Teroristički napad nuklearnom bombom ili improvizovanom nuklearnom napravom mogao bi da se desi "bilo kad u 2016. ili 2017. godini"
imao ključnu ulogu u razvoju i modernizaciji nuklearnih snaga
Tokom Kubanske krize 1962. Peri je tajno pozvan u Vašington da analizira obaveštajne podatke o sovjetskom oružju na Kubi. Svaki dan kada sam išao u centar za analize, mislio sam da će to biti moj poslednji dan na Zemlji svet izbegao nuklearno razaranje srećom isto koliko i dobrim odlukama.
Vladimir Putin/AP
nastojanje Rusije da modernizuje nuklearnu oružje i planovima SAD da potroše stotine milijardi dolara za unapređenje nuklearnog arsenala predstavlja iracionalno nuklearno nadmetanje.
Vidim imperativ da se zaustavi ova prokleta nuklearna trka pre nego što se opet ubrza, ne samo zbog troškova, več i zbog opasnosti pred koje nas stavlja 2014. njegov optimizam splasnuo usled kraha u odnosima Vašingtona i Moskve. - Danas smo suočeni s nuklearnom opasnošću za koju je verovatnije da će prerasti u nuklearni sukob nego tokom Hladnog rata -

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.