U NJUJORKU JE SVE MOGUĆE! Zvezda serije Seks i grad se kandiduje za najvišu političku funkciju (VIDEO)
Foto: Printscreen

opa!

U NJUJORKU JE SVE MOGUĆE! Zvezda serije Seks i grad se kandiduje za najvišu političku funkciju (VIDEO)

Najavila je svoju kandidaturu preko Tvitera

Objavljeno: 11:36h

Glumica Sintija Nikson, jedna od junakinja serije "Seks i grad", najavila je kandidovanje za guvernerku Njujorka i u ponedeljak se pridružila trci za najvišu funkciju u ovoj američkoj državi.

Sintija je svoju kandidaturu najavila preko Tvitera. Naime, ona je u videu rekla da voli Njujork i da na taj način objavljuje svoju kandidaturu.

- Volim Njujork i danas objavljujem svoju kandidaturu za guvernerku - navela je Sintija Nikson na Tviteru.

U dvominutnom video ona prolazi ulicama Njujorka, dok se u pozadini čuje monolog o okončanju nejedanakosti, poboljšanju državnog obrazovanja i sređivanju njujorškog javnog prevoza koji sve više propada.

- Naši lideri su nas izneverili. Muka nam je od političara kojima je više stalo do naslova i moći, nego do nas - kaže ona.

Sintija Nikson je rođena u Njujorku i pored uloge Mirande Hobs koja joj je obeležila glumačku karijeru i nagrada Emi, Gremi i Toni, poznata je po svom aktivizmu u oblasti LGBTQ prava, državnog školskog sistema i davanju podrške aktuelnom gradonačelniku Njujorka Bilu De Blaziju, koga smatraju najvećim protivnikom guvernera Njujorka Endrua Komoa.

BONUS VIDEO:

Trenutno stanje na rekama: Ada Ciganlija preliva!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.