Dok je Berluskoni glasao, ispred njega je iskočila GOLA ŽENA! (FOTO)
Foto: Printscreen Twitter

FEMeN-ISTKINJA

Dok je Berluskoni glasao, ispred njega je iskočila GOLA ŽENA! (FOTO)

Na parlamentarnim izborima u Italiji pravo glasa ima oko 50,7 miliona Italijana, a birališta će biti otvorena večeras do 23 sata

Objavljeno:

Obnažena članica feminističke grupe Femen upala je danas na glasačko mesto u Milanu, u trenutku kada je tamo glasao bivši premijer Silvio Berluskoni (81).

Žena, na čijim su obnaženim grudima crnim markerom bile ispisane reči "Berluskoni, istekao ti je rok", skočila je na sto dok je Berluskoni glasao, posle čega je on odmah, u pratnji obezbeđenja, napustio prostoriju, prenosi AP.

Mediji podsećaju da su aktivistkinje Femena prekinule Berluskonija tokom glasanja i na izborima 2013. godine.

Na parlamentarnim izborima u Italiji pravo glasa ima oko 50,7 miliona Italijana, a birališta će biti otvorena večeras do 23 sata.

Savez stranaka desnog centra, na čijem čelu je Berluskoni, mogao bi da osvoji najviše poslaničkih mesta, ali ne i parlamentarnu većinu, navodi Rojters.

Prema anketama, Pokret pet zvezdica, usmeren protiv establišmenta, trebalo da bude pojedinačna stranka sa najviše osvojenih glasova, a vladajućoj Demokratskoj partiji prognozirano je treće mesto na ovim izborima.

Očekuje se da će mediji odmah nakon zatvaranja glasačkih mesta objaviti izlazne ankete, a potpuni rezultati očekuju se mnogo sati kasnije.

Bonus video PORANIO NA BIRALIŠTE: Dragan Đilas glasao na Vračaru

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.