Ko je na glasanje došao SAM, ko S PSOM, a ko S PRATNJOM? Među političare se ušunjao i jedan FOLKER (FOTO)
Aleksandar Vučić, Dragan Đilas, Vojislav Šešelj i Marko Bastać, Foto: Vladimir Sporčić, Beta, Fonet

TRKA ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA

Ko je na glasanje došao SAM, ko S PSOM, a ko S PRATNJOM? Među političare se ušunjao i jedan FOLKER (FOTO)

Političari su poranili na biračka mesta

Objavljeno:

Birališta u Beogradu su otvorena u sedam časova, a većina kandidata na beogradskim izborima za gradonačelnike i odbornike je, uprkos snegu, poranila na glasanje.

Tako je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić nešto posle 9.15 sati glasao je na biračkom mestu u Novom Beogradu, gde je došao sa ćerkom Milicom.

Aleksandar Vučić sa ćerkom Milicom
Aleksandar Vučić sa ćerkom Milicom foto: Vladimir Sporčić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je svoju građansku dužnost obavila u devet sati na glasačkom mestu 34 u Školi za dizajn na Savskom vencu, a došla je sama.

Ana Brnabić
Ana Brnabić foto: Fonet

Kandidat za gradonačelnika liste "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" Dragan Đilas poranio je danas, i u 8 časova na biračkom mestu u opštini Vračar u Osnovnoj školi "Jovan Miodragović".

Dragan Đilas
Dragan Đilas foto: Fonet

U Beogradu je glasao i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na biračkom mestu broj 34 u opštini Savski venac.

Milorad Dodik
Milorad Dodik foto: Beta

Ministar spoljnih poslova i šef SPS-a Ivica Dačić danas je glasao na biračkom mestu broj 35 u opštini Savski venac, i tu o pratnji supruge Sanje i sina Luke, koji je danas glasao prvi put.

Ivica Dačić
Ivica Dačić foto: Espreso

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i članica predsedništva SNS Zorana Mihajlović glasala je danas na biračkom mestu broj 35 u Mesnoj zajednici "Dedinje". Mihajlović je glasački listić zaokružila oko 10.30 sati, a na glasanje je došla sa partnerom, sinom i psom Sunčicom.

Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović foto: Facebook/ Zorana Mihajlović

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović glasao je jutros na svom biračkom mestu u Osnovnoj školi "Borislav Pekić". On je na biralište došao u 7.30 sati, u društvu supruge.

Lider radikala Vojislav Šešelj glasao je nešto posle 10 časova na biračkom mestu broj 96 u Osnovnoj školi "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici, u pratnji supruge Jadranke.

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj foto: Beta

Prvi sa liste "Aleksandar Vučić -Zato što volimo Beograd" Zoran Radojičić, glasao je u Muzičkoj školi "Mokranjac", u Krunskoj ulici u pratnji supruge Tijane.

Zoran Radojičić
Zoran Radojičić foto: Fonet

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić glasao je jutros oko 9 sati na biračkom mestu 22 u Osnovnoj školi "Sveti Sava", Nikolaja Krasnova 8, u opštini Vračar, a na glasanje je poveo i mamu.

Vuk Jeremić
Vuk Jeremić foto: Fonet

Predsednik Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Dragan Šutanovac glasao je jutros u pratnji sinova, na biračkom mestu broj 66, u Mesnoj zajednici Novo Mirijevo.

Dragan Šutanovac
Dragan Šutanovac foto: Fonet

Saša Janković, predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG), u pratnji supruge i sina, glasao je na biračkom mestu 38 na Novom Beogradu, u mesnoj zajednici "Stari aerodrom".

Saša Janković
Saša Janković foto: Beta

Ministar rudarstva i energetike i kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije (SPS), Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija (JS)" Aleksandar Antić glasao je jutros u 8.15 sati na Zvezdari.

Aleksandar Antić
Aleksandar Antić foto: Fonet

Marko Bastać, nosilac liste "Šta radite bre", glasao je na Starom gradu. Bastać, koji je i predsednik Opštine Stari Grad, glasao je na biračkom mestu u osnovnoj školi "Skadarlija".

Marko Bastać
Marko Bastać foto: Fonet

Lider LDP-a Čedomir Jovanović je na biračkom mestu broj 5, u Mesnoj zajednici Ušće, glasao sa suprugom.

Čedomir Jovanović
Čedomir Jovanović foto: Beta

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić glasao je jutros u sedam sati na lokalnim izborima u Beogradu. On je građansku dužnost obavio u Gerontološkom centru na Vračaru.

Na biračkom mestu broj 46 glasao je i pevač narodne muzike Era Ojdanić.

Era Ojdanić
Era Ojdanić foto: Privatna arhiva

Bonus video Predsednik Vučić glasao na svom biračkom mestu u Novom Beogradu

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.