EVO KAKO SU RUSI BOMBARDOVALI ISLAMSKU DRŽAVU U SIRIJI - I preživeli militanti su ubijeni! (VIDEO)
Foto: Printscreen

sukob sa teroristima

EVO KAKO SU RUSI BOMBARDOVALI ISLAMSKU DRŽAVU U SIRIJI - I preživeli militanti su ubijeni! (VIDEO)

Ranije u maju, isti ratni brodovi su lansirali projektile koji su pogodili borbena vozila i militante ispred grada Palmire

Objavljeno:

Dva Ruska vojna broda i podmornica si ispalila šest projektila na mete Islamske Države u Siriji, izjavili su iz ministarstva odbrane rusije. Vojnici koji su preživeli napad su kasnije ubijeni vazdušnim udarom.

CRNA GORA SE NAORUŽAVA: Kupuju helikoptere, radare i oklopna vozila!

U komandi su bili Admiral Esen i Admiral Grigorovič, rečeno je u iskazu.

Meta je bila Islamska Država, (IS, ranije ISIS/ISIL) njeni komandni i kontrolni centri, kao i komunikacioni depoi u sirijskoj provinciji Hama. Pogođeni su depoi municije.

Rusija je upozorila Tursku i Izrael u vezi napada pomoću hotline-a, dodaje se.

Tokom prošle nedelje, IS militanti su napravili pokušaje da pobegnu iz okupiranog grada Raka i upute se prema Palmiri koristeći "južni koridor", prema izveštaju vojske Rusije.

Kretanje IS militanata neprestano prati Ruska vojska, i spremna je za nove vazdušne napade na teroriste ako budu neophodni.

Ranije u maju, isti ratni brodovi su lansirali projektile koji su pogodili borbena vozila i militante ispred grada Palmire, a u avgustu, Ruska Crnomorska Flota je ispalila projektile iznad nenaseljenih predela da uništi komandni štab i centar za municiju još jedne terorističke grupe, Al-Nusra Fronta, kako kažu.

(Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.