HITNO SE OGLASIO KRALJ ČARLS: U jeku borbe sa tumorom poslao OVU PORUKU (VIDEO)
Kralj Čarls, Foto: Profimedia

VAŽNO

HITNO SE OGLASIO KRALJ ČARLS: U jeku borbe sa tumorom poslao OVU PORUKU (VIDEO)

On je takođe dodao da je Commonvealth, čiji su mnoga od pomenutih ostrva deo, pomogao u prikupljanju novčane pomoći od 310 miliona dolara

Objavljeno:

Iako se retko pojavljuje u javnosti tokom borbe sa tumorom, kralj Čarls se sada obratio važnim povodom u video poruci koja se pojavila i na instagramu.

"Vaše Ekselencije, dame i gospodo", započeo je on službenim tonom uvod obraćanje Ujedinjenim Nacijama, "Okupili ste se u ključnom trenutku za našu planetu i za sve nas koji je delimo. Male ostrvske države u razvoju ilustruju na mnogo načina izazove sa kojima se suočava naš svet: od porasta nivoa mora do nesigurnosti sa hranom i vodom. Od sve intenzivnijih katastrofa do nesrazmernog uticaja globalinh šokova."

Čarls je još dodao tokom svog govora na 4. UN Konferenciji o razvoju malih ostrva:

"Tokom godina, imao sa sreću da posetim mnoge male ostrvske nacije. Iznova i iznova posetio sam Varnuatu i Barbudu i video sam kritične izazove sa kojima se suočavate, i kako se oni mogu umnožiti do katastrofalnog i egzistencionalnog stepena".

On je takođe dodao da je Commonvealth, čiji su mnoga od pomenutih ostrva deo, pomogao u prikupljanju novčane pomoći od 310 miliona dolara za finansiranje pomoći za klimatske promene od 2016.

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

(Espreso / Mondo / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.