KRALJ ČARLS POTVRDIO! Posledice hemioterapija NISU NAIVNE, podelio detalje lečenja raka
Kralj Čarls, Foto: Prinstcreen/Youtube/The Royal Family Channel

VELIKA BRITANIJA

KRALJ ČARLS POTVRDIO! Posledice hemioterapija NISU NAIVNE, podelio detalje lečenja raka

Bakingemska palata još nije potvrdila detalje lečenja kralja Čarlsa Trećeg. Iz palate nije saopšteno ni od koje vrste opake bolesti boluje vladar

Objavljeno:

Britanski vladar kralj Čarls Treći potvrdio je da je izgubio čulo ukusa u vrlo emotivnom razgovoru sa jednom vojnim veteranom koji je zbog kancera testisa podvrgnut hemioterapiji.

Kako je preneo "Dailymail", britanski monarh koji ima 75 godina, posetio je muzej vazduhoplovstva u Hempširu, danas popodne.

On je razgovarao sa Aronom Maplebekom, vojnim veteranom, koji je prošle godine podvrgnut hemioterapiji usled kancera testisa i tada je monarhu rekao da je izgubio čulo ukusa.

Britanski vladar mu je uzvratio da se isto dogodilo i njemu. Bakingemska palata još nije potvrdila detalje lečenja kralja Čarlsa Trećeg. Iz palate nije saopšteno ni od koje vrste opake bolesti boluje vladar.

Ranije danas britanski kralj je helikopterom doputovao na specijalnu ceremoniju zajedno sa prestolonaslednikom princem Vilijamom. Kralj je sinu zvanično predao dužnog komandanta vazduhoplovnog centra. Tako je princ Vilijam i zvanično postao komandant vazduhoplovne grupe u okviru koje se nalazi i jedinica njegovog brata princa Harija "Eskadron 662".

Podsećamo, princ Hari je služio u Avganistanu kao pilot helikoptera tipa "Apač". On je trebalo da nastavi da leti u okviru kraljevskog vazduhoplovstva, ali je nakon napuštanja kraljevske porodice 2020. ostao i bez čina u vojsci.

Princ Hari se trenutno sa suprugom Megan Markl, američkom glumicom, nalazi u Nigeriji. Oni će na kratko doputovati večeras u London odakle će nastaviti put svog doma u Los Anđelelsu.

Bonus video:

02:57

ISTORIČAR OTKRIVA STRAVIČNA UBISTVA OZNE KRAJEM DRUGOG SVETSKOG RATA: Blizu 60.000 ljudi ubijeno, 3.000 dece u Banatu STRELJANO

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.