NEKADA NAJMOĆNIJA ŽENA SVETA U NEVIĐENOM IZDANJU: Merkelova ODUVALA, gledajte samo kako IZGLEDA (FOTO)
Angela Merkel i Olaf Šolc, Foto: EPA-EFE/Sean Gallup / POOL

SVAKA ČAST!

NEKADA NAJMOĆNIJA ŽENA SVETA U NEVIĐENOM IZDANJU: Merkelova ODUVALA, gledajte samo kako IZGLEDA (FOTO)

Juče je u dosad neviđenoj modnoj kombinaciji i paleti boja viđena na džavnom banketu u čast francuskog predsednika Emanuela Makrona i njegove supruge Brižit Makron u palati "Bellevue" u Berlinu

Objavljeno:

Ozbiljan izraz lica i saliveni kompleti sakoa i pantalona, kratka frizura i vrlo odsečan stav - ovakvu smo tokom cele njene karijere viđali bivšu nemačku kancelarku Angelu Merkel.

Juče je u dosad neviđenoj modnoj kombinaciji i paleti boja viđena na džavnom banketu u čast francuskog predsednika Emanuela Makrona i njegove supruge Brižit Makron u palati "Bellevue" u Berlinu.

Odlučila se za zeleni komplet - sako kraćih rukava sa ravnim kopčanjem i maksi suknju, a sve to su dopunile salonke u nešto drugačijoj nijansi zelene. Zbog materijala činilo se kao da suknja "skuplja" i druge boje, pa je sve delovalo mnogo efektnije.

Ovo je dokaz da udobnost i doslednost određenoj estetici i dalje može da bude ženstvena.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/Sean Gallup / POOL

Maksi suknje se mogu nositi u gotovo svakoj prilici, u zavisnosti od toga kako su stilizovane. Mogu se nositi za ležernu odeću kod kuće ili na ležernom događaju, ili za svečanije prilike.

Kada pomislimo na maksi suknju, pomislimo na modnu ikonu Karolinu Hereru, ali udoban i šik stil može laskati bilo kome. Sve što treba da uradite je da pronađete pravi dizajn i udružite ga sa pravim komadima.

Bonus video:

02:30

ISTORIJSKI IZBORI: Angela Merkel kao primer moćne žene u politici

(Espreso/ Ona/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.