AKO NEKA ŽELI DA POBEGNE, GASIMO JOJ PIKAVCE PO GLAVI I GURAMO ČAŠU... Madam Maja otkrila stravične detalje! (FOTO)
Foto: Reuter

strava i užas

AKO NEKA ŽELI DA POBEGNE, GASIMO JOJ PIKAVCE PO GLAVI I GURAMO ČAŠU... Madam Maja otkrila stravične detalje! (FOTO)

Šefovi lanaca prostitucije nemaju milosti prema neposlušnima - kazne za njih su brutalne i mnoge se zbog toga prostitucijom bave dugi niz godina
Objavljeno: 11:32h

Na pitanje kako regrutuju nove prostitutke i kako kažnjavaju one koje žele pobeći, mlada madam Maja iz Moskve hladnokrvno je odgovorila:

Obrijemo ih na ćelavo i zatim im gasimo na glavi opuške. Imamo i grublju metodu. Uguramo im čašu za vino, znate već gde, i onda je razbijemo. Pa mi im dobro plaćamo za taj posao, a osim toga, kupujemo im i finu odeću”.

Razgovor se vodio početkom ‘90-ih kad su nadležne institucije u Rusiji bespomoćno sabirale crne statističke brojke o drastičnom porastu nasilja, prostitucije i zavisnosti o drogama među mladom moskovskom populacijom.

foto: AP

Brojke u glavnom gradu Ruske Federacije u to su vreme izgledale ovako: u prvoj polovini 1993. maloletne ili jedva punoletne osobe bile su odgovorne za 13 posto provala, pljački ili nasilništva. U samo godinu dana broj zavisnika o drogama među moskovskim školarcima porastao je 15 posto, a u tom gradu bilo je oko 1000 devojaka mlađih od 18 godina koje su se bavile prostitucijom.

To je postalo najpopularnije i najunosnije zanimanje moskovskih srednjoškolki. Baš nekako u to vreme u svim su se većim gradovima u Rusiji počele formirati brojne ulične bande tinejdžera čiji je broj do 1993. narastao na čak 20.000.

Naravno, najviše ih je bilo u višemilionskoj ruskoj prestonici, a ni u poslednjih 20-ak godina situacija se nije mnogo promenila. Tada golobradi srednjoškolci ogrezli u kriminal danas su iskusni članovi uličnih bandi koje haraju Moskvom.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.