TESLA, TI LI SI? Srbi u neverici zbog prizora iz marketa u Rusiji, nećete moći da verujete u ŠTA GLEDATE (FOTO)
Prodavnica, Foto: AP, Ilustracija

ŠTA MISLITE O OVOME?

TESLA, TI LI SI? Srbi u neverici zbog prizora iz marketa u Rusiji, nećete moći da verujete u ŠTA GLEDATE (FOTO)

Teško je odlučiti da li se radi o genijalnom marketinškom potezu ili najvećoj gluposti ikada

Objavljeno:

Da dobar marketing prodaje proizvod znaju i prodavci i potrošači, zato se stručnjaci iz ove oblasti dovijaju na razne načine da smisle što upečatljivije rešenje za svoj proizvod kako bi se za njega daleko čulo. U ovom slučaju čak od Rusije do Srbije!

Ko bi se nadao da ga sa rafa sa mlečnim proizvodima usred Moskve pogleda Nikola Tesla? Ili krava? Ili Tesla?! Pa niko živ! Zato je teško odlučiti da li se radi o genijalnom marketinškom potezu ili najvećoj gluposti ikada.

O tome su nedavno diskutovali korisnici "Redita" kada se na ovoj društvenoj mreži pojavila fotografija mleka iz Rusije na kojem je slika krave preko koje su prelepljene oči ni manje ni više nego - naučnika Nikole Tesle.

I nije teško naslutiti odakle proizvođačima inspiracija za jednu ovakvu reklamu, budući da su svoj proizvod nazvali "Pametno mleko".

Dok neki korisnici misle da je reč o "pametnom i zanimljivom dizajnu", drugima je ideja o spoju Tesle i krave urnebesna.

"Doslovno, pametno mleko", "Pa i nije loš dizajn s obzirom na ime mleka", "Napisali su Umnoe tako da je sve ok", komentarisali su domaći korisnici Redita.

Bonus video:

02:45

TESLA U IZGORELOJ LABORATORIJI NAPRAVIO NAJVAŽNIJE STVARI ZA ČOVEČANSTVO?! Naučni centar ima zanimljiv zaštitni znak

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.