VLADIMIR PUTIN ZANAMEO KAD JE UGLEDAO SEBE NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE! Pogled ruskog lidera ZALEĐEN (VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Youtube/The Telegraph

šok

VLADIMIR PUTIN ZANAMEO KAD JE UGLEDAO SEBE NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE! Pogled ruskog lidera ZALEĐEN (VIDEO)

"Jedini dvojnik" ruskog predsednika ispitivao je Putina na zajedničkoj konferenciji za medije

Objavljeno:

Krajem 2023. godine, predsednik Rusije Vladimir Putin održao je veliku konferenciju za medije u kombinaciji sa televizijskom emisijom. Nakon njegovog obraćanja naciji, Putin se "suočio" i sa svojim dvojnikom kojeg je napravila veštačka inteligencija i odmah na početku je poručio da je ovo njegov jedini dvojnik. Kada je ugledao svoj lik stvoren veštačkom inteligencom, Putin je ostao u šoku.

- Veštačka inteligencija: Vladimire Vladimiroviču, dobar dan, ja sam student na Univerzitetu Sant Peterburg i želim da vas pitam da li je istina da vi imate više dublera? Takođe, kakav je vaš stav o opasnostima koje nosi veštačka inteligencija.

- Putin: Možeš da govoriš kao ja i da koristiš moj glas, ali sam shvatio da samo jedna osoba može da govori kao ja i da koristi moj glas, a to ću biti ja. I da znate, ovo je moj jedini dvojnik. Da li treba da se plašimo veštačke inteligencije? Sprečavanje napretka veštačke inteligencije... detektovanje mirisa, posedovanje čula i posedovanje kognitivnih sposobnosti... nemoguće je. Ako to ne možemo da sprečimo, treba da pokrenemo i vodimo proces. Međutim, niko ne zna gde ćemo završiti.

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin tada se, da podsetimo, obratio javnosti u velikoj godišnjoj konferenciji. Pitanja su mu postavljali novinari, kao i građani koji su mogli da se požale na lokalne probleme koje možda ignorišu lokalni zvaničnici.

Pogledajte razgovor Vladimira Putina i njegovog "dvojnika" kojeg je stvorila veštačka inteligencija:

Bonus video:

02:47

PUTIN DOŽIVEO DEBAKL U DIJASPORI: Ti Rusi neće moći da se vrate u zemlju?! Obradović: Institucijama u Rusiji se ne može verovati

(Espreso / Mondo / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.